• 26-12-2021 van 11:30 tot 22:30
  • Plaats: Dalfsen
  • Laatste wijziging: gisteren

Graag zou ik op 2e kerstdag een kerstwandeling vanaf het station bij Dalfsen willen organiseren.  Het ziet er naar uit dat na 1 november de QR code blijft gehandhaafd, dus ook bij het Oude Station.  Vanmiddag, 17 okt. heb ik een mooie route voorgelopen die door landelijk- maar vooral door het mooie bosgebied rondom Dalfsen gaat. Deze route is ongeveer 12 km en we komen langs horeca Het Boskamp. Mocht deze geopend zijn dan kunnen we daar pauze nemen. Ook zijn er op de route bankjes om een rustpauze in te lassen.

Verder is het de bedoeling om eerst te verzamelen in het grand café Het oude Station. Kunnen we vooraf met elkaar wat drinken om daarna van start te gaan met de wandeling. En na afloop is het kerstetentje in het oude Station. De afgelopen jaren hadden ze een speciaal kerstmenu maar je mag ook gewoon van de kaart bestellen. Wil je blijven eten, graag doorgeven voor 18 december. 

9709346501?profile=RESIZE_710x9709347661?profile=RESIZE_710x9654098857?profile=RESIZE_710x

Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  •  Helaas zit het er in dat ik af moet zeggen. Had graag mee uit eten gegaan, maar zie er dan ook verder helemaal maar vanaf. Las in de telegraaf dat de QR code gehandhaafd blijft.

  • Goedemorgen, wat fijn dat er al zoveel belangstelling voor dit uitje is. Ik heb van 2 deelnemers bericht gehad dat ze mee gaan eten, wie nog meer mee wil laat het maar weten. 

    • Goedemorgen Betty, ik wil ook mee eten. Groetjes, Jozita

    • Prima, staat genoteerd.

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

Kennismakingsactiviteiten

BILTHOVEN

Zondag 24 oktober 2021

Als je wilt kennismaken met Klub Aktivo en je staat nog niet bij ons ingeschreven, dan kun je je aanmelden via de volgende link: https://form.jotform.com/212576076710051

DEN HAAG

Zaterdag 30 oktober 2021

Als je wilt kennismaken met Klub Aktivo en je staat nog niet bij ons ingeschreven, dan kun je je aanmelden via de volgende link:
https://form.jotform.com/212826163162350

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.