• zondag 02-10-2022 van 15:30 tot 20:00
 • Plaats: Utrecht
 • Laatste wijziging: zaterdag 01-10-2022

Let op: Je bent pas aangemeld als je een ticket hebt gekocht in de online ticketshop.

Stichting Klub Aktivo bestaat op 2 oktober 2022 dertig jaar. Dat gaan we vieren! Vanaf 15.30 uur ben je welkom.
We gaan om 16.00 uur een Indoor Jeu de Boules toernooi spelen met drankjes en hapjes en aansluitend is er vanaf 18.00 uur een hamburger buffet (vlees / kip / vega) met frites en salade. Je krijgt 4 muntjes om drankjes te bestellen. Heb je meer nodig, dan kun je extra muntjes kopen.

Meer info: https://jeudeboulesbar.nl/utrecht/

Voor de vroege vogels is de bijdrage voor dit arrangement € 10. Deze prijs geldt tot 25 juni 2022. Daarna is de prijs € 25. Je kunt je ticket uitsluitend online bestellen.

Ticketshop: https://www.ticketkantoor.nl/shop/ska30/nl Ticketcode: R30
Je bent pas aangemeld als je een ticket hebt gekocht.

Introducees zijn niet toegestaan.

Betaal tot 25 juni 2022: € 10
Daarna: € 25

Er kan nog een ticket beschikbaar zijn als er iemand is afgevallen. Controleer de ticketshop. Let op: de ticketcode is gewijzigd.

Als je verhinderd bent, laat het ons dan even weten. Je kunt tot 10 september je geld terugvragen bij info@aktivo.nl. We zullen dan het ticketkantoor opdracht geven je ticket weer in te nemen en terug te betalen.

Andere activiteiten zijn die dag niet toegestaan, behalve een wandeling en/of museumbezoek in Utrecht, waarbij het de bedoeling is dat iedereen rond 15.30 uur bij de baan kan zijn om mee te doen met de jubileum activiteiten.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Er is een plaats vrijgekomen. Controleer de ticketshop.

 • Je kunt je nog aanmelden als reserve door hier een reactie te plaatsen of door een privébericht te sturen naar Webmaster. Er staat al één persoon op deze reservelijst.

  Ben jij deelnemer en moet je door omstandigheden afzeggen, laat me dat dan weten, dan kan ik je in contact brengen met degene die bovenaan de reservelijst staat, zodat je je ticket kunt doorverkopen.

  Tot zondag! Ik heb er zin in.

  Groeten, Bart

 • Ook doen er enkele ereleden mee: Annelies, onze voormalige voorzitster, en Theo, voormalig bestuurslid, beiden mede-oprichter van Stichting Klub Aktivo en Albert, voormalig regiocoördinator van de regio Groningen, Friesland en Drenthe.

 • De laatste ticket is inmiddels verkocht. We hebben nu 8 banen met 6 personen per baan. Tot zondag allemaal!

 • Er is een plaats vrijgekomen. Je kunt je dus nog aanmelden t/m vandaag. Tot zondag!

 • Bart, ik ben hoogstwaarschijnlijk vergeten die 10 euro over te maken voor 25 Juni. Had me wel aan gemeld. Zou je nog even willen controleren of dat zo is?

  • Dag Petra, je hebt nog geen ticket gekocht bij het Ticketkantoor.

   Met vriendelijke groet,

   Bart

  • Kijk even je bankafschriften na Petra😀! Dan kom je er snel genoeg achter wanneer je wat betaald hebt👍!

   Vriendelijke groeten, 

   Corine🍀🙋‍♀️

 • Als je verhinderd bent, laat het ons dan even weten. Je kunt tot 10 september 2022 je geld terugvragen bij info@aktivo.nl onder opgaaf van de reden van verhindering. We zullen dan het ticketkantoor opdracht geven je ticket weer in te nemen en terug te betalen.

 • Nog niet iedereen die zich heeft aangemeld heeft ook een ticket gekocht in de online ticketshop. Je kunt alleen meedoen met een geldig ticket. De vroege-vogels-korting geldt tot 25 juni.

  Ticketshop: https://www.ticketkantoor.nl/shop/ska30/nl Ticketcode: A021022

  Klub Aktivo bestaat 30 jaar
  Tickets en kaarten voor Klub Aktivo bestaat 30 jaar
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.