• 02-10-2022 van 15:30 tot 20:00
  • Plaats: Utrecht
  • Laatste wijziging: 17 uur geleden

Stichting Klub Aktivo bestaat op 2 oktober 2022 dertig jaar. Dat gaan we vieren! Vanaf 15.30 uur ben je welkom.
We gaan om 16.00 uur een Indoor Jeu de Boules toernooi spelen met drankjes en hapjes en aansluitend is er vanaf 18.00 uur een hamburger buffet (vlees / kip / vega) met frites en salade. Je krijgt 4 muntjes om drankjes te bestellen. Heb je meer nodig, dan kun je extra muntjes kopen.

Meer info: https://jeudeboulesbar.nl/utrecht/

Voor de vroege vogels is de bijdrage voor dit arrangement € 10. Deze prijs geldt tot 25 juni 2022. Daarna is de prijs € 25. Je kunt je ticket uitsluitend online bestellen. Doe dat uiterlijk 25 september, want daarna sluit de ticketshop.

Ticketshop: https://www.ticketkantoor.nl/shop/ska30/nl Ticketcode: A021022
Je bent pas aangemeld als je een ticket hebt gekocht.

Introducees zijn niet toegestaan.

Betaal tot 25 juni 2022: € 10
Daarna tot 25 september 2022: € 25

De ticketverkoop sluit op 25 september 2022. Daarna kun je geen tickets meer kopen, ook niet aan de deur.

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn op de dag zelf, dan heb je geen recht op teruggave. Je kunt dan je toegangskaart proberen aan een clubgenoot te verkopen.

Andere activiteiten zijn die dag niet toegestaan, behalve een wandeling en/of museumbezoek in Utrecht, waarbij het de bedoeling is dat iedereen rond 15.30 uur bij de baan kan zijn om mee te doen met de jubileum activiteiten.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Andere activiteiten zijn die dag niet toegestaan. Wel mag er die dag een wandeling en/of museumbezoek georganiseerd worden in Utrecht, waarbij het de bedoeling is dat iedereen rond 15.30 uur bij de baan kan zijn om mee te doen met de jubileum activiteiten.

  • Vanaf half vier ben je welkom. Het toernooi start om 16.00 uur.

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.