• 27-04-2022 van 12:00 tot 19:30
 • Plaats: Lisse
 • Laatste wijziging: 25 april

Heb je zin om koningsdag een beetje kleur en geur te geven? Ga dan mee naar de Keukenhof! Deze is na 2 jaar van Corona eindelijk weer opengesteld voor het publiek!

Met elkaar gaan we er een heel geurig, fleurig en kleurig dagje uit van maken. Er zijn diverse bloemenshows en activiteiten, zie ook https://keukenhof.nl/nl/ 

Bestel tijdig je ticket online met het tijdslot 12.00 uur👍😊. Dan gaat het helemaal goedkomen op deze koningsdag en kunnen we nadien terugkijken op een heel gezellige en bloemrijke dag! 

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Het spijt me, maar ik ben helaas verhinderd om mee te gaan. Ik moet helaas werken die dag. Ik wens jullie veel plezier.

 • Beste allen,

  Vanwege het feit dat ik voorlopig nog in thuis-isolatie moet verblijven heb ik Marja V. gevraagd de organisatie over te nemen op deze koningsdag.  Het telefoonnummer van Marja is: 06-31031395. 

  Heel fijn dat je dit wilt doen Marja, enorm bedankt voor je goede hulp👍😚. 

  Ik wens jullie met elkaar een heel gezellige, geurige, zonnige en kleurrijke koningsdag in de Keukenhof toe en tot horens/ziens in betere tijden! 

  Hartelijke groeten,

  Corine 🙋‍♀️🌷🌼🌻🌺

 • Ik geef graag wat extra info (ik werk bij de Keukenhof). Kom je met het OV dan kun je met een pendelbus mee rechtstreeks naar de Keukenhof, het kost iets meer maar dan heb je ook een rechtstreekse lijn. In Leiden is dat bus 854 die gaat 4 x per uur. Verder ook vanaf Schiphol en Amsterdam. Verder kun je als je met de auto komt naar een andere ingang worden geleid, dus spreek een duidelijke plaats af om elkaar te ontmoeten. Die andere ingang is namelijk aan de andere kant van het park. Stuur mij gerust een reactie voor meer informatie. 

  • Dankjewel voor deze info Elly, heel fijn om te horen👍😊.

   Om verwarring te voorkomen wil ik graag de bovenstaande  Stationsweg 166A als entree c.q. ontmoetingspunt aanhouden.

   Mochten de personen met een auto nu naar een verderop gelegen parkeerplaats worden geloodst dan lijkt het me handig om naderhand toch de afgesproken ingang als verzamelpunt op te zoeken, ookal is dat misschien een eindje lopen...

   Fijn dat we met vragen bij jou terecht kunnen Elly. Wie weet komen we je nog wel tegen op koningsdag in de Keukenhof.

   Tot horens/ziens!

   Hartelijke groeten, 

   Corine 🍀🙋‍♀️💐🌹🌻🌺🌷

    

  • OV combitickets toegang en OV via website Keukenhof.

 • Ha René, 

  Heel gezellig om te horen dat je meegaat naar de Keukenhof op Koningsdag 👍😊. Als je wilt haal ik je op van station Harderwijk (is bij mij om de hoek) en rijden we samen verder naar De Keukenhof in Lisse 🖐🚙. 

  Ik hoor het nog wel, tot gauw🙋‍♀️!

  Hartelijke groeten, 

  Cornelis 🍀🌻🌺🌷⚘

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.