• zondag 21-05-2023 van 10:00 tot 18:00
  • Plaats: Ede-Wageningen
  • Laatste wijziging: zondag 14-05-2023

Vandaag de eerste etappe van deze wandelroute van Kootwijkerbroek naar Apeldoorn.
We verzamelen op station Ede-Wageningen. Na een kop koffie nemen we gezamenlijk de bus ca. 10:15 naar Kootwijkerbroek.
In Kootwijkerbroek starten we de wandeling en lopen we al snel door de kenmerkende landschappen van de Veluwe: stuwwallen ontstaan in de ijstijd door aardverschuivingen. Aan het begin van de 20e eeuw was het gebied door erosie verandert in grote zandverstuivingen en besloot men door aanplant van bomen de zand verstuivingen tegen te gaan. En met succes, nu bestaat nog slechts één procent van het oppervlak van de Veluwe uit zandverstuiving. Wellicht vangen we een glimp op van de grootste verstuiving van Europa in de buurt van Kootwijk. Via Hoog Soeren wandelen we verder naar Apeldoorn en langs de rand van de stad bereiken we het Paleis het Loo.

Het museum is tot 5 uur open, de tuinen zijn tot 7 uur open. Je kunt kiezen om in de buurt van het Loo de bus richting huis te pakken. Voor de liefhebbers wordt de route na het bezoek verlengd met 3 km naar het centrum van Apeldoorn.
Ik ben van plan in het centrum nog een hapje te eten voordat ik met de trein naar huis ga. Wie wil kan aanschuiven.

Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Wat mij betreft schuif je mij door naar een latere datum Jos. De 24 km die je er op gaat zetten durf ik (nog) niet goed aan. Anders had ik bij het Loo de bus kunnen pakken. Dat kan nu niet. Attent trouwens van Marja om ons in te lichten.

    Ieder geval heel veel wandelplezier voor jullie

    gr Do

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.