• zondag 24-10-2021 van 13:00 tot 16:30
 • Plaats: Bilthoven
 • Laatste wijziging: zaterdag 23-10-2021

Als je wilt kennismaken met Klub Aktivo kun je je aanmelden via de volgende link:
https://form.jotform.com/212576076710051

Omdat er vraag is naar een korte wandeling, en omdat wij als bestuur nieuwe deelnemers graag kennis willen laten maken met Klub Aktivo, organiseer ik de activiteit  Bospad-Corridor of trees Rondje vanuit Bilthoven. https://www.komoot.nl/smarttour/1187791

Wij starten bij NS station Bilthoven. Dit is voor iedereen goed bereikbaar.

Wij gaan eerst ca. 2 uur wandelen. Een klein stukje door Bilthoven en verder door het bos, dus je hebt wel goede wandelschoenen nodig.

Hierna zoeken wij een horeca gelegenheid op om gezellig iets te drinken. Nieuwe mensen die nog graag informatie over de Klub willen hebben, hebben hier nu ook ruimschoots de tijd voor.

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Deze reactie is verwijderd.
  • Jammer deeske,

    Ik wens je beterschap en hoop dat je geen Corona hebt, maar "gewoon"een stevieg verkoudheid.

   Tot een andere keer.  Groeten,

    Marijke

 • 13.00 uur.

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.