Deze wandeling is een verkorte versie van de wandeling die Ed 2 jaar geleden georganiseerd heeft en we lopen hem in tegenover gestelde richting.

Vanaf het station is het maar een paar honderd meter lopen naar het Haagse Bos.

We lopen door het Haagse Bos en we zien na ongeveer 2,5 kilometer het beroemde Huis Ten Bosch. Daarna is het nog 500 meter voordat we bij onze horecastop zijn.

Na de koffiepauze lopen we een tunneltje door en komen aan de andere kant van de rijksstraatweg. Deze volgen we 500 meter, we zien Het Louwmanmuseum aan de overkant liggen en we gaan daarna weer het bos in.

We zien veel buitenhuizen en villa"s en we lopen het ene landgoed in en het andere uit tot dat we bij Wassenaar aan de Rijksstraatweg uitkomen.

Via een tunnel komen we aan de andere kant en dan is het nog ongeveer 2 kilometer tot het station van Voorschoten.

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Hoi Reiner,  morgen kan ik mijn fiets pas na 11:00 uur ophalen bij de fietsen maker  en daarna is hij lange tijd gesloten i.v.m  vakantie  ! Dus ga ik morgen helaas de wandeling niet redden  ! Alvast iedereen morgen een fijne wandeling  ! Gr Edward 

 • Hoi Peter,

  Leuk dat je mee gaat.

  We hebben bij de reservering al rekening gehouden dat je mee gaat uiteen.

  Tot volgende week.

 • Hoi Rainer,

  Kan ik ook mee uit eten? Dan zijn we met zijn zessen :-)

  Groet, Peter

  • Ja, ik zag het later in het privé berichtje. Maar het is goed dat ik het nog even bevestigd heb.

   Gr. Peter

 • Ja, het wapen van Voorschoten als er plaats is.

  • We kunnen zeker met 6 man uit eten in het wapen van Voorschoten.

   Er is een tafel voor 6 gereserveerd.

 • Zijn er mensen die nu al weten of ze zin hebben om na afloop van de wandeling te gaan uit eten.

  Zo ja , da maak ik een reservering 1 dag eerdere

  • Hallo Rainer, 

   Graag ga ik ook mee uit eten. 

   Groeten van,    Jan 

  • Hoi Rainer, Anita en ik gaan graag mee uit eten

    Er is ook een Griek in Voorschoten. Ik zou morgen gewoon reserveren voor 6 personen bij een restaurant, je kan daarna nog altijd even bellen dat het er meer of minder zijn, anders lukt het waarschijnlijk niet meer. Iederen is aan het reserveren ;)

  • Dag Rainer,

   ik ga graag mee uit eten. Heb je een restaurant op het oog?

   groeten,Adri.

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.