• zondag 05-02-2023 van 11:00 tot 17:00
 • Plaats: Voorschoten
 • Laatste wijziging: 1 februari

Vanaf het station van Voorschoten wandelen we naar Wassenaar toe. Helaas is er op het station en ook de eerste 11 km geen horeca dus mijn voorstel is dan om naar het Theehuis te gaan in Het Landgoed De Horsten en daar kijken of er plaats is.

Het Theehuis is niet groot van binnen maar als je vroeg ben hebben we misschien wel plaats daar. Het is in ieder geval een hele mooie sfeervolle plaats in de bossen maar we moeten dan wel van onze route af en weer terug lopen.

Aangekomen in Wassenaar wandelen we het ene landgoed in en het andere uit, we zien dure villa"s en buitenhuizen en we lopen parallel met de provinciale weg naar Den Haag alleen enkele honderden meters ervan verwijderd.

Later gaan we met een tunneltje eronder door en vlak daarna is er weer een horecagelegenheid die ik wil aan doen mits er plaats is.

De wandeling gaat daarna door Het Haags Bos. We wandelen langs Huis Den Bosch de verblijfplaats van onze koning en we komen uiteindelijk bij het station van Den Haag aan.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Het is mij gelukt om op 11.45 uur te reserveren in het theehuis.

  Ze willen het dan wel op een rekening hebben.

  Willen jullie klein wisselgeld meenemen.

  Dan maken we een pot en dan zijn zij ook tevreden.

  Tegen het einde van de wandeling kunnen we weer een stop houden maar ook daar is de ruimte beperkt dus misschien gaat het niet lukken daar.

  Neem ook wat voor onderweg mee en bestel nog maar iets erbij bij het theehuis want misschien is de laatste stop pas in den Haag.

 • Krijg net een bericht dat de verjaardag van mijn zoon verplaatst us naar 5 febr, waardoor ik mij helaas afmeld

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.