• 20-06-2021 van 9:00 tot 17:00
  • Plaats: Rotterdam
  • Laatste wijziging: 15 juni

Vandaag de achtste etappe van de Schenkelse dijk naar Willemstad.
Het Oudeland van Strijen behoorde ooit toe aan de heer van Strijen die zijn kasteel in Oosterhout had staan. Door de vloed van 1288 werd het land van strijen gescheiden van Brabant en vertrok het merendeel van de bewoners naar Brabant Na de Elisabethsvloed (1437) werd het land snel bedijkt en ontstond de Hoekse waard. Aan de andere kant van het Hollands Diep ligt Willemstad dat ooit een onbetekenend dorpje was en dat als compensatie door de staat Brabant aan Willem de Zwijger werd aangeboden voor zijn verliezen. Zijn zoon Maurits bouwde de verdedigingswerken af, verbleef er vaak en zorgde voor een aparte status in Staats-Brabant.

We wandelen door een gebied met veel weidevogels. Wanneer de omstandigheden het toelaten pakken we in de Hoekse Waard de Plaat van het Land van Essche mee. Daarna lopen we naar Numansdorp en steken het Hollands Diep over naar Brabant. We eindigen in de vesting van Willemstad.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

Kennismakingsactiviteit

Op zondag 24 oktober 2021 is er een kennismakingsactiviteit in Bilthoven voor mensen die een keer mee willen doen met één van onze activiteiten.

Als je wilt kennismaken met Klub Aktivo en je staat nog niet bij ons ingeschreven, dan kun je je aanmelden via de volgende link: https://form.jotform.com/212576076710051

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.