• 24-04-2022 van 10:35 tot 17:00
  • Plaats: Groot-Ammers
  • Laatste wijziging: 3 april

Vandaag loopt de route door de Alblasserwaard. De Alblasserwaard van is bekend van poldervergezichten, dit is niet altijd zo geweest.
In de periode van de gouden eeuw werd hier veel hennep geteelt. De hennep werd gebruikt voor het maken van zeilen en scheepstouwen. Verder waren er veel knotwilgen en geriefbosjes. Door intensivering van de landbouw is het landschap veel opener geworden. Natte voeten zijn altijd al een probleem geweest met name in de zuidwest hoek. Daar heeft men met molens veel aan kunnen doen. Niet voor niets zijn de molens van Kinderdijk wereldberoemd.
Kenmerkend voor het landschap zijn de donken die uit de polders oprijzen tot boven zeeniveau. Ze zijn ontstaan in de laatste ijstijd door verstuiving.
We starten aan de kade bij de Lek in Groot-Ammers. We lopen door de polder naar Bleskensgraaf. Daarna gaan we richting Hardinxveld-Giessendam. Tot slot wandelen we langs de Wijde naar NS Boven-Hardinxveld.

Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.