• zondag 31-07-2022 van 10:00 tot 17:00
 • Plaats: Zaltbommel
 • Laatste wijziging: maandag 11-07-2022

Vandaag gaat de route door de Bommelerwaard, het land van Maas en Waal, een gebied dat lang geïsoleerd is gebleven doordat het geen vaste verbindingen had met de rest van Nederland. Ook hier vind je overal sporen terug van het gevecht tegen het water. Hoge dijken en veel wielen, een herinnering aan menig dijkdoorbraak.
We starten bij Brakel en lopen over de Meidijk. Langs de afgedamde Maas komen we bij de Bergse Maas die we met het veer oversteken naar Heusden. Na Heusden komen we in het natuurgebied Hooibroeken en wandelen we langs het Drunense Loopke naar Drunen.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Vreemd 4 luli wel kunnen aanmelden . Aanmelding was de laatste dagen weer weg ? Nu lukte het weer niet, maar weet nu dat het komt door het kopiëren van van mijn telefoonnummer ,dan gaat het niet. als ik gewoon mijn mijn nummer in tik, sta ik wel weer aangemeld. 

  • Ja dat is wel lullig.

 • Het lukte nu wel Jos 👍

 • ik wandel mee . maar het lukt niet om bij deze activiteit aan te melden 

  • Misschien een puntje voor de beheerder. De inschrijving staat nog open.

   Of is dit het jaarlijks terugkerende probleem?

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.