• zondag 07-07-2024 van 12:00 tot 17:00
 • Plaats: Schalkwijk (gemeente Houten)
 • Laatste wijziging: 6 juli

We starten bij PAND Pannenkoek, waar we eerst wat drinken en evt taart eten. Daarna gaan we  op pad door weilanden, langs een lint van boerderijen en de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Geniet van weidse uitzichten, de rust en ontdek de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De route in Komoot is 11,5 km. Ik wil hem wat uitbreiden naar maximaal 14 km. Waarschijnlijk naar het zuiden. We gaan dan met de liniepont naar de overkant en lopen een rondje om Fort Everdingen, alwaar we ook wat kunnen drinken.

Houd er rekening mee dat het drassig kan zijn.

Evt kunnen we om 17.00 uur nog een pannenkoek of iets anders eten bij PAND Pannenkoek. 

Uiterlijk om 18.30 uur moet ik weer verder, vandaar lekker vroeg eten 😊

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Ik heb gereserveerd voor 7 personen om 17.45 uur. Eerder kon helaas niet meer. 

  Iedereen die zich aangemeld heeft voor het eten, kan mee.

 • Ik ga naar afloop wel mee om wat te drinken en hapje indien mogelijk . 

 • Ik ga mee.

 • Ik blijf eten.

 • Ik ga mee eten.

  Gr.  Jan

 • Na afloop ga ik ook graag mee een pannenkoek eten. 

 • Wie gaat er na afloop mee eten bij PAND Pannenkoek? Laat het even weten, hieronder bij de reacties, dan zal ik reserveren.

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.