zaterdag, 24 juli 2021 (2)

24-07-2021
24 juli 2021
zaterdag
 • Fietstocht langs Markermeer

 • 24-07-2021 van 10:30 tot 17:30
 • Plaats: Hoorn
 • Omschrijving:

  Wie heeft zin in een fietstocht langs het Markermeer ?

  We vertrekken vanuit Hoorn. Het is mogelijk om hier een fiets te huren . Dit is bijvoorbeeld mogelijk bij fietspont Ruiter op het Stationsplein. (zelf regelen .)

  We fietsen over de dijk naar Enkhui

 • Geplaatst door: Margreeth
 
 • Slenterwanderling Dwingeloo e.o.

 • 24-07-2021 van 11:00 tot 14:00
 • Plaats: Dwingeloo
 • Omschrijving:

  Lijkt me leuk om met mijn eerste activiteit mensen te ontmoeten en contacten uit te breiden. De wandeling gaat van Dwingeloo hotel Wesseling een ronde er om Dwingeloo heen en er tussendoor. De afstand zal ongeveer 8-10 km zijn en ik zal niet snel lop

 • Geplaatst door: Hansel

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.