zondag, 19 juni 2022 (2)

19-06-2022
19 juni 2022
zondag
 • Rondje Hattem - Wijhe - Zwolle (45 km)

 • 19-06-2022 van 11:30 tot 17:30
 • Plaats: Zwolle
 • Omschrijving:

  Wie heeft er zin om mee te gaan met een fietstocht via Hattem naar Wijhe met oversteek met het pontje en zo weer richting Zwolle. Totaal is het 45 km.

  Natuurlijk moet het weer wel goed zijn, want fietsen met regen is niet leuk en stormachtig ook niet.

 • Geplaatst door: do8
 
 • Corpus

 • 19-06-2022 van 13:00 tot 17:00
 • Plaats: Oegstgeest
 • Omschrijving:

  Vandaag gaan wij naar Corpus toe. Gezien dit uitje niet door kon gaan vanwege corona komt bij deze een herhaling. Corpus is een museum waarbij je een reis door de mens maakt  voor verdere info Corpus museum;  vooraf gaan wij in Leiden lunchen bij de

 • Geplaatst door: henriette 53

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.