zaterdag, 18 maart 2023 (2)

Saturday 18-03-2023
18 maart 2023
zaterdag
 • Weideblikwandeling 15 km te Hoogeveen

 • zaterdag 18-03-2023 van 10:30 tot 16:00
 • Plaats: Wijkvereniging de Weide  De Ploeger 10, 7908 LL HOOGEVEEN
 • Omschrijving:

  10998002860?profile=originalDe jaarlijkse WEIDEBLIKWANDELTOCHT wordt op zaterdag 18 maart 2023 georganiseerd vanuit ons wijkgebouw (door de wijkvereniging samen met de wandelbond (KWBN)).
  De te wandelen afstanden zijn: 5, 10, 15, 20 en 30 km De routes gaan richting de bossen va

 • Geplaatst door: AndreHGV
 
 • On TraXS - Het Spoorwegmuseum

 • zaterdag 18-03-2023 van 11:00 tot 17:00
 • Plaats: Utrecht
 • Omschrijving:

  Klein ontmoet groot.

  Tussen de levensgrote treinen van het Spoorwegmuseum exposeren Europa's beste modelbouwers hun banen. Dit is een van de topevenementen van de modelspoorwereld!

  Spoorwegmuseum

 • Geplaatst door: Stefb

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.