zaterdag, 24 juni 2023 (2)

Saturday 24-06-2023
24 juni 2023
zaterdag
 • Rijksmuseum Boerhaave

 • zaterdag 24-06-2023 van 12:00 tot 17:00
 • Plaats: Leiden
 • Omschrijving:

  Wie gaat er mee naar dit museum? Er zijn vaste collecties, zoals 'ziekte en gezondheid' en "vooroorlogs TBC huisje'. Er zijn ook dingen te bekijken, zoals de microscopen van Antoni van Leeuwenhoek en de eerste slingerklok van Christiaan Huygens.

  Teve

 • Geplaatst door: Astrid B
 
 • Zaterdagcafé te Donderen (Dr) + wandeling om 13.00 uur

 • zaterdag 24-06-2023 van 12:00 tot 17:00
 • Plaats: Eetcafé Hoving, Dorpsweg 8 9497 PN Donderen
 • Omschrijving:

  Dit zaterdagcafé bestaat uit: wat drinken en gezellig bijpraten.

  Ik zou graag rond 12 uur willen afspreken binnen eetcafé Hoving om eerst wat te drinken en eventueel ook iets te eten.

  Zo rond 13.00 uur kunnen we dan beginnen met de mooie natuurlijke wa

 • Geplaatst door: AndreHGV

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.