zaterdag, 16 maart 2024 (3)

Saturday 16-03-2024
16 maart 2024
zaterdag
 
 • Landgoed Amelisweerd en Rhijnauwen 14 km

 • zaterdag 16-03-2024 12:00
 • Plaats: Utrecht
 • Omschrijving:

  Bij De Moestuin starten we met wat drinken en eten we overheerlijke taart. Daarna gaan we op pad richting de Botanische tuinen Utrecht. Vervolgens komen we langs Fort Rhijnauwen, kasteel Rhijnauwen, een veld vol bunkers, Oud Amelisweerd, De Pepernote

 • Geplaatst door: Ingrid E
 
 • Bezoek aan het Stedelijk Museum Breda

 • zaterdag 16-03-2024 van 12:15 tot 17:15
 • Plaats: Breda
 • Omschrijving:

  Het lijkt mij leuk om dit museum weer eens te bekijken. Er zijn vaste tentoonstellingen, maar natuurlijk ook tijdelijke zoals Gedragen Verhalen: Mode en kostuums rond 1900. Aan de hand van de unieke kostuum- en textielverzameling kom je veel te weten

 • Geplaatst door: Astrid B

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.