• 11-07-2021 van 12:00 tot 17:00
 • Plaats: Den Haag
 • Laatste wijziging: 11 juli

Vandaag gaan wij het Louman Museum bezoeken. In dit museum is een collectie van ruim 275 klassieke en antieke automobielen te zien uit de de periode 1885 en later. Tevens zijn er veel memorabilia te zien. Verdere info: www.loumanmuseum.nl

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Hoi Henriette, ik ga met de fiets vanuit Leiden rechtstreeks naar het museum toe, dan zie ik je daar. 

 • Hoi Henriette!

  Ik woon in de buurt van DH (Delft) dus ga rechtstreeks op de scooter naar het museum toe. 13.30uur

 • Hoi Henriette, Ik heb me dit weekend opgegeven voor twee uitjes. Beiden zou ik graag willen doen maar er zijn werkzaamheden bij NS waardoor ik elke dag veel langer moet reizen. Ik zeg daarom voor zondag, helaas, af. Volgende week kom ik wel. Groetjes, Henk 

 • Ivm versoepeling  regels kunnen er 2 extra mensen mee dit zijn miranda en frank l zij staan als eerste op de reservelijst 

  • Hi Henriette,

   Dan zul je het eerst moeten aanpassen, anders kan ik mij niet aanmelden.

 • Mocht er nog een tijdslot nodig zijn dan wordt dit half 2
 • Hoi Henriëtte,
  Graag nog even een tijdslot (starttijd) vermelden dat de deelnemers online kunnen reserveren op https://www.louwmanmuseum.nl/checkout/step_1/
  Groeten, Bart
  Tickets kopen | Louwman Museum
  Eenvoudig online tickets kopen voor het Louwman Museum in Den Haag. Bezoek het museum gratis met de museumjaarkaart.
 • Dit uitje is verplaatst naar 11 juli
 • Deze activiteit wordt verzet naar 27 april koningsdag
  • Ga je deze activiteit nog verplaatsen Henriëtte? Als ik me niet vergis is de lockdown helaas verlengd tot 28 april as.

   Groetjes,
   Corine
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.