• zondag 28-05-2023 van 12:15 tot 17:45
 • Plaats: Den Haag
 • Laatste wijziging: zondag 28-05-2023

Vandaag gaan wij Madurodam bezoeken. Madurodam is een miniatuurstad die je kunt bezoeken met o.a. de kaasmarkt in Alkmaar en vliegveld Schiphol.

Er is zoveel te doen in Madurodam. Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de
leukste doe-dingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door ons land. Dat moet je meemaken.

Voor verdere info: www.madurodam.nl

Vooraf gaan wij nog ergens koffie drinken en eventueel wat eten.

 
 Willen jullie een tijdslot van 2 uur nemen
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Ik ben er al

  Harrie

 •  Na aloop wilde ik ergens gaan eten 

 • Hoi Henriette, een ticket met datum en tijdslot kost op deze dag 20 euro en een ticket zonder datum kost 23,50. Hoe laat wil je in Madurodam zijn, dan kan ik eventueel een ticket met tijdslot nemen.

  Groet, Diana.

  • Willen jullie een tijdslot van 14.00 nemen

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.