Harderwijk kennen de meeste mensen wel. Het lijkt mij leuk om daar het Marius van Dokkum museum te bekijken. Het museum valt onder het eigendom van Stadsmuseum Harderwijk, waar vroeger de universiteit van Harderwijk zat. Het museum is gericht op het werk van Marius van Dokkum. Bewonder eenvoudige mensen in hun eigen leefomgeving. Je ziet het terug in de schilderijen. We kunnen, als er nog tijd is, het andere museum ook nog gaan bekijken. Waar een tijdelijke tentoonstelling is van 10 jaar Studio Jan van Haasteren met als titel Alle gekheid op een stukje.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Er kan nog iemand mee,reageer op tijd uitje is nog niet vol,groetjes Astrid 

    1.  Astrid, er gaat iets mis met het aantal deelnemers. Kun je daar even naar kijken. Je geeft aan dat er 10 mensen mee kunnen, maar het systeem blijft hangen op 9.
    • Kun je niet aanmelden Petrah??,ik dacht dat je via SMS  kunt aan melden wie het eerst komt.

    • Oh ik zag ook 9 mensen op de lijst, als ik thuis ben  zal ik even kijken. Bedankt

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.