Het Mastbos, aangelegd door Hendrik III van Nassau, wordt ook wel de ‘achtertuin van Breda’ genoemd. Deze ‘koninklijke achtertuin’ is met zijn ruim 500 jaar een van de oudste naaldbossen van Nederland en na de Wouwse Plantage het oudste cultuurbos van ons land. 

Het eeuwenoude bos herbergt een grote rijkdom aan bomen, planten en dieren.  Open beukenlanen, uitgestrekte heidevelden, donkere naaldbossen en idyllische vennen wisselen elkaar af.
Als je goed rondkijkt, zie je misschien eekhoorntjes springen of spot je een boommarter of ree. Bij het grote ven loop je zomaar de kans op een ontmoeting met een zilverreiger of lepelaar.

Vanwege de 500ste verjaardag van het Mastbos liet Staatsbosbeheer in het zuidelijk deel van het bos een vlonderpad aanleggen, waar je een prachtig uitzicht hebt over de heidevelden.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Hoi Ingrid,

  Wil je mij ook ophalen bij het station.

  Groetjes Rainer 

  • Natuurlijk!

 •  Esther en Marijke haal ik op van het station. Zijn er meer mensen die opgehaald willen worden? Als het meer dan 4 mensen zijn, zou het fijn zijn als er nog iemand naar het station wil rijden. 

  Er rijdt ook een bus. Vanaf de bushalte is het nog ongeveer een kwartier lopen naar het startpunt.

  Meld het even hier in de reacties als je mee wilt rijden. Dat vind ik handig voor mijn eigen overzicht.

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.