• 07-11-2020 van 11:40 tot 17:00
 • Plaats: Lunteren
 • Laatste wijziging: 19 november

Dit is een Klompenpad: Meulunterenpad! We beginnen op station Lunteren en wandelen aan de rand van Het Lunterse Buurtbos. Dit bos is pas in de loop van de 19e eeuw ontstaan. De paden hebben de vorm van takken met bladeren. Na de Steenenberg komen we bij de IJzertijd boerderij en de Celtic Fields in Wekerom. Bij archeologisch veldonderzoek in 2006 werden in de buurt van de Vijfsprongweg sporen van maar liefst vijf boerderijen uit de IJzertijd gevonden. Het idee was een boerderij uit de ijzertijd te herbouwen. In de zomer van 2011 verrees hier een boerderij, compleet met een opslagschuurtje, een zogeheten spieker. Daarna komen we bij een Germaanse Put. Verderop komen we bij het Middelpunt van Nederland uit, dat op de Lindeboomsberg ligt. Voor wie er nog niet geweest is dat wel een uniek moment. Bijna aan het eind lopen we langs de Molen de Hoop. We komen weer op het station uit.

http://klompenpaden.nl/klompenpad/meulunterenpad/

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Deze wandeling annuleer ik en ga binnenkort verplaatsen naar een andere datum
  • Bedankt alvast Edwin, heel constructief! In een later stadium ga ik graag weer met je mee!

   Groetjes,
   Corine
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

Inloggen om te zien wie online is.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.