Hallo mensen,

Nu dat de mini vakantie in Duitsland niet doorgaat kunnen we ons inschrijven om een paar dagen naar de Guldenberg in Helvoirt te gaan. 

Zelf boeken: https://www.guldenberg.nl/kamers

-----------------------------------------------------------

9107841496?profile=RESIZE_400x

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Hallo Harry,

  De minivakantie Helvoirt komt in zicht, een heel fijn vooruitzicht!

  Zoals afgesproken ontmoeten we elkaar morgen rond de klok van 12 uur in het restaurant van de Guldenberg, waarna we misschien alvast een mooie wandeling in de omgeving kunnen maken = een mooi begin van dit verblijf.

  Tot morgen, heel gezellig!

  Hartelijke groeten👍😊,
  Corine
 • Heel gezellig dat je ook geboekt hebt Joost 😚👋! We gaan er met z'n vijven 5 fantastische dagen van maken in het mooie & gezellige, gastvrije Brabant. Ik heb er heel veel zin in, echt super😊👍!

  Tot gauw ziens, heel fijn ☺👏!

  Hartelijke groeten 🤗,
  Corine 🧜‍♀️
 • Goedenavond Harry,
  Boek jij of moeten wij zelf boeken? Want ik kom op een hogere prijs uit.
  Groetjes van Letta
  • Als je bij het hotel zelf boekt, dan kom ik op €244 inclusief ontbijt. Een eenpersoonskamer is op dit moment (17/6) nog beschikbaar voor die periode.
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

Kennismakingsactiviteiten

BILTHOVEN

Zondag 24 oktober 2021

Als je wilt kennismaken met Klub Aktivo en je staat nog niet bij ons ingeschreven, dan kun je je aanmelden via de volgende link: https://form.jotform.com/212576076710051

DEN HAAG

Zaterdag 30 oktober 2021

Als je wilt kennismaken met Klub Aktivo en je staat nog niet bij ons ingeschreven, dan kun je je aanmelden via de volgende link:
https://form.jotform.com/212826163162350

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.