• 27-03-2022 van 11:30 tot 17:00
  • Plaats: Muiden
  • Laatste wijziging: 27 maart

Hebben jullie ook genoten van de tv-serie "Het verhaal van Nederland"? Heb je het niet gezien, geen probleem om deze dag toch te genieten van de historie van Muiden. 

Bij de tv-serie kun je ook wandelingen lopen met je telefoon waarbij e.e.a. verteld wordt. De volledige audiotour is te beluisteren tijdens de wandeling. NTR | Het verhaal van Nederland -  Muiden

In de middeleeuwen is Nederland een lappendeken van graafschappen en hertogdommen. Het is de tijd van ridders en boeren en van strijd tegen het water.  In deze wandeling vertellen we het verhaal over de opkomst en ondergang van de Hollandse graaf Floris de Vijfde. En gaan we rond het Muiderslot op zoek naar de sporen van deze middeleeuwse tijd. Hel lijkt me leuk om met een groepje deze wandeling te lopen.

Na een stop in het altijd gezellige stadje Muiden wil ik een bezoek brengen aan het Muiderslot en zijn tuinen.

Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Een tijdslot is NIET meer Nodig. Wij kunnen naar binnen als het ons uit komt.

  • Hoi Marijke, weet je inmiddels of we een tijdslot nodig hebben voor bezoek van het slot?

    Groeten,

    Marja

     

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.