• 25-07-2021 van 12:00 tot 17:00
 • Plaats: Den Haag
 • Laatste wijziging: woensdag

Vandaag gaan wij het Museum de Gevangenpoort bezoeken. In dit museum is te zien hoe mensen op werden gesloten en berecht, in wat voor cellen zaten zij vast en het verschil tussen rijke en arme gevangenen en er zijn ook martelwerktuigen te bezichtigen.

Verdere info: www.gevangenpoort.nl

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Hallo allemaal willen jlie een tijdalot reserveren om 14.00 van te voren gaan wij koffie drinken bij   een lunchroom

 • Hoi Henriëtte,
  Graag nog even het tijdslot (starttijd) aangeven dat de deelnemers online kunnen reserveren op https://gevangenpoort.ticketteam.com/#/tickets/entrance-tickets
  Groeten, Bart
  Websale
  • Ik begreep bart dat dit as zaterdag was
  • Hoi Henriette,

   Ik heb net even op de website gekeken, maar er moet nog steeds een tijdslot gereserveerd worden. Ik hoor graag welk tijdstip!

   Alvast bedankt.

   Gr Diana.

  • Er worden geen halve uren aangegeven, dus 13.00 of 14.00 uur?

    

  • Dankjewel voor deze Corona-update Bart, is heel helder😊👍. De versoepelingen volgen elkaar nu snel op. Fijn om de laatste stand van zaken even te horen.

   Hartelijke groeten,
   Corine
  • Bart ik hoor net dat alle regels volgende week los gelaten worden
  • Henriëtte, dat klopt niet helemaal. Volgens de planning gaat op 30 juni stap 4 en 5 gelijktijdig in. Ook dan zijn er nog beperkende maatregelen. Het is nog niet bekend of de musea dan de tijdsloten zullen loslaten. Dus voor de zekerheid zou ik je aanraden toch alvast een tijdslot te kiezen zodat de deelnemers alvast een plaats kunnen reserveren.

   Zie ook https://www.tweedekamer.nl/downloads/document?id=2a9fd0ee-5a1a-4ffb...
   https://www.tweedekamer.nl/downloads/document?id=2a9fd0ee-5a1a-4ffb-8f57-e02ac75e3cd4&title=Opening…
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.