• 30-04-2022 van 12:00 tot 20:00
 • Plaats: Gouda
 • Laatste wijziging: gisteren

Vandaag gaan wij Museum Gouda bezoeken en de Sint Janskerk. Het museum Gouda toont van Ferdinand Bol tot Isaac Israels, van Goudse kleipijp tot 16e eeuw drieluik. De collectie van museum is divers. Dwaal door de tienduizenden voorwerpen en ontdek jouw favoriet.

Na dit bezocht te hebben bezoeken wij de Sint Janskerk. Een tijdslot van 14.00.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Wij spreken bij de centrumzijde bij de poortjes af

 • Ik heb geinformeerd, zowel kerk als museum zijn met dezelfde tijdslot te bezoeken.

 • Inmiddels heb ik 10 aanmeldingen xeze activiteit is gesloten voor nieuwe aanmeldingen

  • Nu zie ik 9 aanmeldingen. Ik heb de activiteit weer geopend voor nieuwe aanmeldingen. Als het maximum aantal is bereikt, kun je je niet meer aanmelden. Je hoeft de activiteit dus niet dicht te zetten als het maximum is bereikt.

  • Bart petra gaat mee maar kan zich niet aanmelden vandaar dat ik de activiteit gesloten heb

  • Henriëtte, als Petra problemen heeft om zich aan te melden, dan kan ze met me contact opnemen via webmaster@aktivo.nl of bellen met 085-2733560 keuze 2. Het is niet de bedoeling om mensen buiten Klub Aktivo om mee te nemen. Ik heb het maximum aantal deelnemers voor je op 9 gezet. Dat is misschien voor nu een betere oplossing.

  • Petra hasper is  wel degelijk  lid

 •  Hallo Henriette,

  Het genoemde tijdslot van 14.00 uur is dat voor het museum of voor de kerk?

  Volgens mij hebben we twee keer een tijdslot nodig.

  Groetjes,

  Els

   

  • Dag els ik heb net het museum gebeld het is de bedoeling dat je voor de kerk een tijdslot hebt  hier gaan wij als eerste naar toe daarna gaan wij naar het museum 

  • Hallo Henriëtte,

   Dankjewel voor deze extra info. 

   Weet je trouwens al waar je wilt gaan eten na afloop? 

   Bedankt vast voor je reactie.

   Vriendelijke groeten,

   Corine

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.