• 05-09-2021 van 11:30 tot 17:00
 • Plaats: Leiden
 • Laatste wijziging: 3 september

Het lijkt me leuk om met een groepje het vernieuwde museum Naturalis te bezoeken. Dit is een uitgestelde activiteit, die in januari niet kon doorgaan vanwege de lockdown. Hopelijk nu meer geluk. Voor alle info over het museum: www.naturalis.nl 

Inmiddels zijn de musea alweer een tijdje open. Hopelijk blijft dat zo. Er is veel belangstelling voor de tentoonstelling "Van onschatbare waarde". Dus wees er op tijd bij met bestellen.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Jaco,

  Door werkzaamheden aan het spoor ter hoogte van Zwolle Meppel in dit weekend wordt voor mij de reistijd te lang.  Vandaar mijn afmelding

  Groet, Theo

  • Beste Theo,

   Geplande werkzaamheden aan het spoor zijn al weken van tevoren bekend, misschien zelfs al op het moment dat je je voor deze dag aanmeldde. Jammer dat je zo lange tijd een plek voor een ander bezet houdt.

   https://www.ns.nl/reisinformatie/werk-aan-het-spoor

   Joost

   Werkzaamheden aan het spoor | NS
   Bekijk hier de geplande werkzaamheden aan het spoor. Ga je op reis? Check vooraf je reis in de Reisplanner.
  • Hallo Theo,

   Jammer dat de reis door de werkzaamheden aan het spoor te lang duurt. Ik snap het; je komt van ver. Een volgende keer beter.

   Groet, Jaco

 • Helaas moet ik mij afmelden Ik kan niet naar leiden komen met trein Woon in zandvoort en het is die dag gran prix

  • Sorry voor mijn antwoord van zojuist. Je stond denk ik op de lijst en had je al afgemeld voordat je bericht stuurde; iemand van reservelijst zal jouw plek hebben ingenomen. Ik had het even niet bijgehouden, ben een tijdje op vakantie geweest.

   Groet, Jaco

  • Hoi Ingrid,

   Maar ik zie je niet op de lijst van deelnemers staan. Misschien stond je op de lijst bij de eerdere datum, die niet doorging. Om op 5 september te kunnen deelnemen, zou je je opnieuw hebben moeten aanmelden. Activiteit zit vol.

   Groet, Jaco

 • Hoi Jaco, ik heb ook een ticket besteld voor 11.30-12.00 uur, ook voor de tentoonstelling.

  Groetjes, Anita

  • Hoi Anita, leuk dat je ook een ticket hebt. Ik was een paar dagen weg; lees je bericht nu pas.

   Groet,

   Jaco

 • Hoi Jaco, mijn ticket heb ik alvast kunnen bestellen op tijdslot 11.30-12.00.

  Leuk dat je deze aktiviteit er weer op hebt gezet en inderdaad nu maar hopen dat het nu wel door kan gaan. groetjes

  • Hoi Esther, leuk dat je het ticket hebt besteld! En ja, hopelijk kan het doorgaan; ik heb er wel vertrouwen in.

   Groet,

   Jaco

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

Kennismakingsactiviteit

Op zondag 24 oktober 2021 is er een kennismakingsactiviteit in Bilthoven voor mensen die een keer mee willen doen met één van onze activiteiten.

Als je wilt kennismaken met Klub Aktivo en je staat nog niet bij ons ingeschreven, dan kun je je aanmelden via de volgende link: https://form.jotform.com/212576076710051

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.