• 17-04-2022 van 13:00 tot 19:00
 • Plaats: Rotterdam
 • Laatste wijziging: 15 april

Vandaag gaan wij naar het depot van museum Boijmans Van Beuningen. Het eerste publiek toegankelijke kunstdepot, ontworpen door architectenbureau MVRDV, is uniek in de wereld en staat naast Museum Boijmans Van Beuningen in het Museumpark in Rotterdam. Nergens ter wereld bestaat een dergelijk werkgebouw, waar naast het openbaar maken van de museumcollectie, een blik achter de schermen van het museumwerk wordt gegeven, waar ook private collecties en bedrijfscollecties in zijn ondergebracht. Het nieuwe depot is een Gesamtkunstwerk; het gebouw en de inrichting van de buitenruimte maken het tot een nieuw Rotterdams icoon. 

We gaan naar het depot omdat het museum is gesloten tot 1 januari 2026 vanwege renovatie.

Voor verdere info www.boijmans.nl/depot

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Ik heb tijdslot van 13.20-13.40 uur gereserveerd. 

  Voor de zekerheid: hoe laat verzamelen we onder de wolk op Rotterdam Centraal? Op de aanvangstijd 13.00 uur?

 • ik heb ook een tijdslot van 13.20 uur 

 • Ik heb ook een tijdslot van 13.20 uur.

 • Ik heb al een tijdslot van 13.20 uur, dat was de bedoeling.

 • Willen jullie een tijdslot reserveren van 13.15

  • Welk tijdslot bedoel je? Je kunt kiezen uit tijdslot 13.00 - 13.20 of tijdslot 13.20 - 13.40. Bij opmerkingen staat reeds dat je moet kiezen voor 13.20 - 13.40 dus de kans bestaat dat er al deelnemers zijn die dat tijdslot hebben gekozen. Ik zou dat dus liever niet meer wijzigen. Zie onderstaande screenshot van de mogelijke tijdslots.10355972898?profile=RESIZE_930x

 • Hoop dat de aanmelding gelukt is

  • Bij "Deelnemer" zie je een blauw cijfer met het aantal aangemelde deelnemers. Als je klikt op dat getal, zie je de deelnemerslijst. Zo kun je zien dat je aanmelding is gelukt.

 • Hoi Henriette, ik heb me aangemeld. Hoop dat het gelukt is!

  groetjes van Martie

 • De activiteit is gewijzigd in een bezoek aan het kunstdepot omdat het museum is gesloten tot 1 januari 2026 vanwege renovatie.

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.