• zondag 23-06-2024 van 12:30 tot 17:05
 • Plaats: Loosdrecht
 • Laatste wijziging: 24 juni

Wij hebben ooit eerder in Amersfoort een voorstelling gezien van toneelgroep Maarsen32. Vandaag treden ze op in de tuin van kasteel Sypesteyn, . De mooie, eigentijdse voorstelling is geschreven voor het 100-jarig bestaan van Kasteel Sypesteyn, maar het verhaal is herkenbaar en van alle tijden. Een universeel verhaal over familiebanden, voldoen aan verwachtingen of kiezen voor jezelf, gestoken in een muzikaal jasje.

www.maarssen32.nl

Na de voorstelling kunnen wij wat gaan drinken en e.v.t het museum kasteel en de tuinen bekijken.Behalve de verzamelingen familieportretten, Loosdrechts porselein en antieke wapens bracht jonkheer Henri van Sypesteyn ook allerlei andere zaken bijeen, die te maken hadden met het geslacht Van Sypesteyn. Door op haast encyclopedische wijze te verzamelen dacht hij de geschiedenis als het ware te kunnen reconstrueren. Zijn veelzijdigheid is indrukwekkend

 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Hoi Marijke,

  Het was een mooie dag gisteren. Het optreden was echt goed, de tuin met de mooie bomen.

  Het kasteel met het museum. Het mooie weer! Het zat allemaal mee.

  Nog bedankt en het beste met je gezondheid. Marinus 

 • Hoi Marijke,

  Ik heb een kaartje gekocht. Hopelijk voel je je nu beter. ik zal rond 12.40 bij het kasteel zijn. ik parkeer mijn auto achter het kasteel. Omdat je geen profielfoto hebt van je gezicht kan ik je niet herkennen. mijn auto is een Ford Fiësta grijs PV-059-L.

  tot morgen,

  Marinus 

  • Ik kom met de bus uit Hilversum.

 • Hoi Marijke, 

  De weersvoorspellingen waren oorspronkelijk slecht. Ik heb daarom nog geen kaartje gekocht.

  Het lijkt erop dat het weer op zondag toch nog meevalt. 

  ik zal kijken of ik nog een kaartje kan kopen. Maar ik wil ook nog graag meer gaan bekijken

 • Hallo Marijke,

  Het lijkt erop dat er geen mensen meer bijkomen. gaat het nog wel door? 

  Groetjes, Marinus

  • Hoi Marinus,

   Ik heb een kaartje gekocht, dus ik ben wel van plan om te gaan. In ieder geval naar de voorstelling. Mijn gezondheid is op dit moment zwak. misschien laat ik het ook daar bij. Ik heb ook geen idee wat het weer gaat doen. Het zou leuk zijn als er nog wat mensen bij komen

   kijk zelf maar wat je wilt gaan doen.

   Hartelijke groeten,

    Marijke

    

 • Hallo Marijke,  Alleen al het kasteel en de de omgeving zijn indrukwekkend. ik doe graag mee.

  Hartelijke groet,

  Marinus

   

   

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.