• 26-09-2021 van 11:00 tot 17:30
 • Plaats: Leerdam
 • Laatste wijziging: 24 september

Vandaag, alweer het begin van de herfst, biedt ik een mooie fietstocht aan. We volgen een etappe van de Nieuwe Waterliniefietsroute van Leerdam tot Bunnik. Bij Culemborg gaan we met het veer de Lek over. Dit kost €1-.  Tegen het einde van de fietstocht passeren we theehuis Rhijnauwen waar gelegendheid is een pannenkoek te eten alvorens we in 10 minuten naar station Bunnik fietsen waarna ieder zijns weegs gaat. Ik maak sowieso een reservering bij dit theehuis aangezien het een populaire plek is mooi aan de Kromme Rijn gelegen.

Een fiets reserveren bij NS hoeft in deze periode niet meer. Wel is het nodig een fietsdagkaart te kopen. Bekijk zelf wat het handigst is met vervoer van je fiets heen en terug, aangezien dit geen ronde fietsen is. Wel zo leuk om te zien hoe een gebied veranderd gedurende de tocht!

Naast theehuis Rhijnauwen streef ik ernaar nog 2 stops te hebben, hetzij een boterham stop of horeca.

Route op kaart

Over de Waterlinieroute

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • MARJA, GAAT DE FIETSTOCHT WEL DOOR BIJ 3 DEELNEMERS?

  • Volgens mij wordt er voor het door laten gaan van deze activiteit een minimum aantal deelnemers van 4 genoemd Petra, dus trek je conclusie zelf maar...👍😄! 

   Heel graag tot ziens bij een volgend uitje Petra & heel gezellig om dan weer ff bij te praten! Uitje Laren (NH) ligt immers alweer enige tijd achter ons....

   Hartelijke groeten, 

   Corine 🙋‍♀️🤗

  • Hier is dan de organisatorische van deze fietstocht.

   Ik heb de uiterste aanmelddatum bewust op 23-9 gezet, om voor het weekend te weten of het door gaat.

   Laat ik deze tocht volgend voorjaar nogmaals op de lijst zetten! Wel jammer voor nu  maar dan kun je iets anders plannen voor het weekend.

    

   Groeten, 

   Marja

    

    

    

  • Ja, zeker jammer.

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

Kennismakingsactiviteiten

BILTHOVEN

Zondag 24 oktober 2021

Als je wilt kennismaken met Klub Aktivo en je staat nog niet bij ons ingeschreven, dan kun je je aanmelden via de volgende link: https://form.jotform.com/212576076710051

DEN HAAG

Zaterdag 30 oktober 2021

Als je wilt kennismaken met Klub Aktivo en je staat nog niet bij ons ingeschreven, dan kun je je aanmelden via de volgende link:
https://form.jotform.com/212826163162350

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.