• 01-01-2022 van 11:35 tot 17:00
 • Plaats: Heemstede-Aerdenhout
 • Laatste wijziging: 29-12-2021

Na de feestdagen is het wel lekker om te wandelen in de bosrijke omgeving van Heemstede.

Vanaf het station wandelen we  naar de gezellige gasterij Leijduin waar we heerlijk kunnen koffiedrinken met eventueel een lekker taartje of lunch. Het is er allemaal heel lekker en het is een mooie locatie

We wandelen daarna door Leijduin, we steken een weg over en we wandelen door De Amserdamse waterleidingduinen naar De Zandvoortse laan, steken deze over en we wandelen daarna door de Kennemerduinen naar restaurant Kraantje Lek toe.

Daarna lopen we richting Heemstede-Aerdenhout en we zien onderweg talrijke dure villa"s.

De wandeling eindigt weer bij het station.

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 •  Ik moet werken op 1 januari dus meld me hierbij ook af. Jammer wel.

   

   

 • Ik ga deze wandeling zowieso lopen, alleen ga ik niet naar dat gezellige restaurant toe omdat alles gesloten is en we anders een kilometer langs een fietspad moeten lopen.

  Het groepje zal wel wat kleiner worden want je kunt je nu alleen afmelden en niet aanmelden meer.ik vraag of de mensen wat meer uit elkaar lopen en zoveel mogelijk met eigen vervoer komen.ik kom ook met de fiets.

  De wandeling wordt iets anders, ik wil nu door het Koningshof een rondje lopen dus we lopen meer in een noordwestelijke richting.

  Komend voorjaar als de horeca hopelijk open is wil ik daar wel lunchen en in zuidwestelijke richting lopen dus ik wil woestduin, leiding en de Amsterdamse waterleiding duinen aan doen.

   

  • Dankjewel voor je reactie Rainer. Jammer maar wel begrijpelijk dat je je wandeling verplaatst hebt voor je Boosterprik. Op 1 januari as ga ik echter al wat anders doen dus meld ik me hierbij af!

   Fijne wandeling met elkaar en tot een volgende keer 🙋‍♀️ .

   Groetjes,

   Corine 😊👍

 • Ik heb deze wandeling verplaatst naar 1 januari. Op 2 januari haal ik mijn boosterprik. Ik begrijp dat dan niet iedereen kan die erop staat.

  Wil je jezelf van de lijst halen als je niet komen kan.

  • Hoi Rainer, 

   Als ik het laatste schrijven van Bart namens het Bestuur goed begrepen heb mogen we nog maar met 2 personen bijeen komen om te wandelen. Ga je deze wandeling om die reden misschien verplaatsen? Dat zou heel mooi zijn, zie maar!

   Fijne feestdagen en een gezellige jaarwisseling! Tot ziens in 2022!

   Hartelijke groeten, 

   Corine 😊👍🎄

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.