• 18-09-2021 van 11:00 tot 21:00
 • Plaats: Rhenen
 • Laatste wijziging: 16 september

Vandaag steken we de lange brug over de Nederrijn over. De Cuneratoren ligt achter je, grote schepen varen onder je door. Snel maakt het grijze asfalt plaats voor het groene gras van de uiterwaarden. Kleine golfjes op het water, her en der een boerderij, een Romeinse wachttoren. De veerpont brengt je naar natuurgebied de Blauwe Kamer, waar alles draait om water, moeras, vogels, flora en fauna. Groot is het contrast met de ruim 50 meter hoger gelegen Grebbeberg. Van bovenaf heb je prachtig zicht op het lagergelegen land waar je zojuist nog liep. Bij helder weer reikt het zicht zelfs tot aan de Betuwe. (zie aanvullende info bij opmerkingen)

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Hallo Ed, ik moet helaas afzeggen voor zaterdag wegens rugklachten. Ik was iets te optimistisch, de afstand is nu nog te lang voor me.

  Veel plezier!

  Petra

  • Hallo Petra,

   Vervelend dat last hebt van rugklachten, hopelijk gaat het snel wat beter en zien we je een volgende keer.

   Beterschap!

   Groet,

   Ed

    

    

 • Hoi Ed,

  Ik ga wel mee met uiteten.

  Tot zaterdag.

   

  Groetjes, Rainer

 • Hoi Ed,

  Ik ga niet mee eten, heb nog een flinke terugreis maar ik ga graag mee wandelen 

  Groetjes, Conja 

  • Hallo Conja,

   Gezellig dat je meegaat.

   Tot volgende week zaterdag.

    

   Groetjes,

   Ed

 • Dag Ed,

  ik ga na afloop graag mee uit eten bij de Libanees.

  Groeten, Adri.

  • Hallo Adri, leuk dat je meegaat. Je staat genoteerd. Groet, Ed

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

Kennismakingsactiviteiten

BILTHOVEN

Zondag 24 oktober 2021

Als je wilt kennismaken met Klub Aktivo en je staat nog niet bij ons ingeschreven, dan kun je je aanmelden via de volgende link: https://form.jotform.com/212576076710051

DEN HAAG

Zaterdag 30 oktober 2021

Als je wilt kennismaken met Klub Aktivo en je staat nog niet bij ons ingeschreven, dan kun je je aanmelden via de volgende link:
https://form.jotform.com/212826163162350

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.