Dit is een lijnwandeling van Baarn naar Hollandsche Rading

Een echte boswandeling! In De Vuursche wisselen oude monumentale bomen en jonge aanplant elkaar af. Via heidegebied De Stulp en het Pluismeer bereik je bosdorp de Lage Vuursche, bekend om zijn pannenkoeken. Dan is het nog 4 km naar Hollandsche Rading, de voormalige grens tussen Utrecht en Holland.

In Lage Vuursche, ongeveer 10 km, hebben we horeca. 

NS wandeling De Vuursche

Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Ik rij ook via Holl. Rading/Hilversum. Welke het wordt zal blijken. Want ik heb geen haast meer.

  • Laten we hopen dat in de bossen nog een beetje begaanbaar is vanwege vele regen van de afgelopen weken

  • Ik wil morgenvroeg de trein nemen van Hollandsche Rading naar Baarn. Zit een overstap van 33 minuten in Hilversum in. Daar misschien koffie doen? Trein van 11.05u komt aan om 11.50u. Die van een half uur later om 12.20u. Maar weet niet of Edwin dit oké vindt😬. Nog meer geïnteresseerden?

    • Ja prima. Houden we 12. 20 uur aan. We hebben alle tijd. Tot morgen

    • 👍🏻

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.