• zaterdag 13-05-2023 van 12:00 tot 20:00
 • Plaats: Nijverdal
 • Laatste wijziging: zaterdag 13-05-2023

Vanuit station Nijverdal wandelen we via het centrum het dorp uit en komen we bij bezoekerscentrum Sallandse Heuvelrug. 

We vervolgen de tocht verder over de Holterberg, door bossen en over heidevelden. We lopen nog een slinger tussen jeneverbessen door en passeren we mooie vergezichten. 

Tenslotte gaat het steeds rechtdoor over de Oude Hellendoornse weg en passeren we nog een aantal horecagelegenheden. We eindigen op station Holten. Vanaf hier is het nog een klein stukje naar het centrum, waar we eventueel nogvaf kunnen sluiten in een horecagelegenheid.

 

 

 
  
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • We hebben een heel mooie wandeling gehad en enorm getroffen met het prachtige zomers weer. Na afloop met enkele deelnemers uit eten bij de pizzeria. Johan bedankt voor de organisatie van deze gezellige dag.

 • Hallo. Ik heb voor 5 personen gereserveerd bij Pizzeria Almuro, aan de Dorpsstraat in Holten. Mee gaan: johanw, ingev, jandront en bettyvdgunst. Dat betekent dus dat er nog 1 reserveplek over is voor een evt. laatkomer.  Het lijkt er op dat wel een aardige dag gaat worden met kans op 1 drupje neerslag. Dus verregenen zal het zeker niet.

  • Hoi Johan, ik wil ook graag mee uit eten.

   Gr. Peter 

 •  Ik meld me af, omdat ik mee kan met een langere afstandwandeling en train daarvoor. 

  • Ik wil wel mee pizza eten.

   Groeten van,  Jan

  • Hallo Johan, ik ga ook mee uit eten. Groetjes Betty.

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.