• zaterdag 09-10-2021 van 11:30 tot 17:00
 • Plaats: Rotterdam
 • Laatste wijziging: zaterdag 09-10-2021

Deze stadswandeling begint en eindigt op station Rotterdam Centraal en is 15 km lang. Verwacht geen route door een rustig groen gebied; je wandelt door een levendige stad waar veel te zien en te doen is. De contrasten zijn groot: van een hypermoderne skyline naar Delfshaven, het oudste stukje Rotterdam. Hoogtepunten zijn de Nieuwe Maas, Parkheuvel, Euromast, Veerhaven en Hotel New York in het voormalige gebouw van de Holland-Amerika-Lijn.

www.wandelnet.nl

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Beterschap,

  Gr Diana.

 • Deze reactie is verwijderd.
  • Hoi Wai,

   Dat is geen probleem. Zelf kom ik vijf over aan. Persoonlijk vind ik het altijd riskant om een krappe aankomsttijd te hebben ivm mogelijke vertragingen. Dus nee, ik vertrek niet stipt op de minuut, maar ik ga ook niet heel lang wachten. De wolk is een groep lampjes aan het plafond in het station wat als verzamelpunt wordt gebruikt. Deze hangt richting uitgang centrum.

   Groet, Diana.

 • Hoi, het is zonder gids. Ik heb niets gereserveerd, dus eigen eten en drinken meenemen is altijd handig. 

  Groet, Diana.

 • Deze reactie is verwijderd.
  • Hoi Wai,

   Je staat nu inderdaad op de deelnemerslijst.

   Groet, Diana.

 • Hoi Diana,

  Ik heb mijn rooster gekregen. Ik moet mij afmelden voor 9 okt .  Helaas. 

  Groetjes, Herma Bakker

   

  • Hoi Herma,

   Dank je wel voor je bericht. Helaas, maar wie weet tot een volgende keer.

   Groet, Diana.

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.