• 09-10-2021 van 11:30 tot 17:00
 • Plaats: Rotterdam
 • Laatste wijziging: 9 oktober

Deze stadswandeling begint en eindigt op station Rotterdam Centraal en is 15 km lang. Verwacht geen route door een rustig groen gebied; je wandelt door een levendige stad waar veel te zien en te doen is. De contrasten zijn groot: van een hypermoderne skyline naar Delfshaven, het oudste stukje Rotterdam. Hoogtepunten zijn de Nieuwe Maas, Parkheuvel, Euromast, Veerhaven en Hotel New York in het voormalige gebouw van de Holland-Amerika-Lijn.

www.wandelnet.nl

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Beterschap,

  Gr Diana.

 • Hoi Diane,

  helaas late afzegging, ik heb te veel last van migraine . Nog even aangekeken maar helaas.

  veel plezier allen

  grt

  Cor

 • dank je Diane voor je uitleg, we zien elkaar morgen, leuk.

  groet, Wai

 • Hoi Diane, mijn trein komt aan om 11.25 uur, is dat een probleem? vertrekken jullie exact om 11.30 uur. Als ik een trein eerder neem, ben ik om 10.55, dan moet ik een half uur wachten.

  ik weet niet wat je De Wolk bedoelt, is dat in Station zelf?

  Hoor graag van je,

  gr. Wai

  • Hoi Wai,

   Dat is geen probleem. Zelf kom ik vijf over aan. Persoonlijk vind ik het altijd riskant om een krappe aankomsttijd te hebben ivm mogelijke vertragingen. Dus nee, ik vertrek niet stipt op de minuut, maar ik ga ook niet heel lang wachten. De wolk is een groep lampjes aan het plafond in het station wat als verzamelpunt wordt gebruikt. Deze hangt richting uitgang centrum.

   Groet, Diana.

 • Hoi, het is zonder gids. Ik heb niets gereserveerd, dus eigen eten en drinken meenemen is altijd handig. 

  Groet, Diana.

 • Hoi Diana, is het een stadswandeling met een gids en is het plan om ergens te lunchen, dan neem ik geen brood mee😉

 • ik heb me nu naar "deelnemer" verplaatst. ik hoop dat zo goed is:)

  • Hoi Wai,

   Je staat nu inderdaad op de deelnemerslijst.

   Groet, Diana.

 • Hoi Diane, kan ik hier aan meedoen? Ik weet niet wat voor aktie ik moet ondernemen. Ik ben pas lid.

   

  groetjes Wai

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

Kennismakingsactiviteiten

BILTHOVEN

Zondag 24 oktober 2021

Als je wilt kennismaken met Klub Aktivo en je staat nog niet bij ons ingeschreven, dan kun je je aanmelden via de volgende link: https://form.jotform.com/212576076710051

DEN HAAG

Zaterdag 30 oktober 2021

Als je wilt kennismaken met Klub Aktivo en je staat nog niet bij ons ingeschreven, dan kun je je aanmelden via de volgende link:
https://form.jotform.com/212826163162350

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.