• 31-10-2020 van 12:00 tot 17:00
 • Plaats: Station Driebergen-Zeist
 • Laatste wijziging: 30 oktober

Op de Utrechtse Heuvelrug is het heerlijk wandelen. In het landgoed Bornia wisselen bos, heide en zandverstuivingen elkaar af. De wandeling begint bij station Driebergen-Zeist en eindigt bij station Maarn en is 14 km lang.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Vergissing. Sorry deelnemers ik heb me in de datum vergist. Ik ga de tocht zondag 1 november doen. Reint
  • Zelfde plaats & tijd tijdstip Reint? Komt me veel beter uit, bedankt voor het verplaatsen naar de zondag en tot ziens!

   Hartelijke groet,
   Corine
  • Ik heb deelnemer EdwinF een berichtje gestuurd of hij de organisatie voor zaterdag wil overnemen.
  • EdwinF wil de organisatie wel overnemen. Ik kan niet op zaterdag want dan moet ik werken voor postnl. Ik wil de tocht organiseren op zondag 1 november. Leuk! Maar dan moeten alle deelnemers van zaterdag 31 november wel weten dat de tocht is verplaatst is geworden. Kortom ik stuur ze een persoonlijk bericht. Het zou toch jammer zijn wanneer ze vergeefs zich melden op de plaats der bestemming. Ik ga nu de tocht verplaatsen naar zondag 1 november.
  • Deze wandeling gaat door. EdwinF neemt hem van mij over.
  • Ik heb vandaag geconstateerd dat er ook op zaterdag geen bus bus rijdt door Austerlitz. Dus iedereen die meedoet moet de 14 km volbrengen.
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

Inloggen om te zien wie online is.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.