• zaterdag 25-06-2022 van 11:45 tot 17:30
 • Plaats: Breukelen
 • Laatste wijziging: zondag 26-06-2022

Vandaag hebben we een combinatie activiteit

A. We maken een wandeling in Breukelen en gaan daarna naar Theatervoorstelling Rampjaar

B. Ik kies alleen voor de wandeling (9 km)

C. Ik kies alleen voor Theatervoorstelling Rampjaar (15.30 uur)

Met deze leuke, korte wandeling maken we kennis met de directe omgeving van Breukelen. Het eerste deel wandelen we langs het druk bevaren Amsterdam Rijnkanaal. Daarna kuieren we over half verharde paden en een enkel bruggetje door het romantische landgoed Over-Holland en door het Henk van der Griftpark (met kleine dierentuin) naar het gezellige centrum. Daar
werpen we even een blik op de Vecht en Kasteel Gunterstein.

Voor degene die alleen de wandeling doen kunnen terug naar het station. Mochten we nog even tijd over hebben kunnen we nog een terrasje pakken. 

Voor degene die ook naar het theater gaan (waarschijnlijk buitentheater) lopen we naar kasteel Nyenrode. Dit theaterstuk wordt verzorgt door Theatergroep Maarssen 32. 

Theatervoorstelling Het Rampjaar. Wat een rot jaar. Nee, maar écht. Heel veel meer kon er niet fout gaan in 1672. Totale chaos. Het Rampjaar is het jaar waarin de Fransen onder leiding van de Zonnekoning ons land binnen vallen. Paniek, dood en plundering razen door het oostelijk deel van ons kikkerlandje. Het is kantje boord of we hadden nu allemaal Frans gesproken. En het zijn geen lieverdjes, deze gepoederde heren uit Versailles. 

Deze beeldende en muzikale theatervoorstelling neemt je mee in de geschiedenis van Nederland. Na de gouden eeuw volgden inktzwarte bladzijden, met helaas veel paralellen met de politieke en militaire spanningen in het hier en nu.

Theatergroep Maarssen 32 mag een uniek verhaal over het rampjaar spelen op het prachtige landgoed Nyenrode. Een historische plek aan de Vecht, die haar huidige uiterlijk dankt aan het Rampjaar. Al is dat niet het enige wat Nyenrode overkomen is… 

De voorstelling duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten. 

Na de voorstelling lopen we weer naar station Breukelen (ca, 2 km)

Info wandeling: stationsommetje Breukelen

Info voorstelling: Het Rampjaar

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Edwin, bedankt voor het organiseren van deze geslaagde dag. Een mooie wandeling, een bijzondere voorstelling en na afloop heerlijk gegeten. Het was weer top!

   

   

   

 • Beterschap Jan Willem. Hopelijk duurt het - net als bij mij - niet erg lang dat je er van af bent en krijg je het niet heel erg.

 • Niet zo mooi , maar wel goed dat je thuis bent gebleven . Wij hadden een mooi ommetje en theater voorstelling buiten, met het kasteel op de achtergrond 

 • Hoi Edwin, dank je! Blijkt helaas corona.

  • Beterschap Jan Willem!

 • Hoi Edwin, ben vandaag helaas grieperig geworden. Meld me daarom af. Veel plezier. Jan Willem

  • Hallo Jan Willem, veel beterschap. 

   Groet Edwin 

 • Hoi Edwin,

  Ik doe alleen met de wandeling mee.

   

  • 👍

 • Hoi Edwin,  ik zou ook graag alleen de wandeling mee willen.

   

   

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.