• zaterdag 06-05-2023 van 13:30 tot 17:30
 • Plaats: Valkenburg bij Katwijk ( Leiden)
 • Laatste wijziging: woensdag 03-05-2023

Op zaterdag 6 mei 2023 organiseren de provincie Zuid-Holland en aannemer Boskalis de Open Dag Tjalmaweg. Wij nodigen iedereen uit om tussen 10.00 uur en 15.00 uur de nieuwe Tjalmaweg te komen verkennen: wandelend, fietsend (op je thuis versierde fiets), steppend of op rollerskates. Meld je meteen aan via onderstaande knop. 

..
Sinds begin april rijden er al auto’s over de nieuwe N206 ir. G. Tjalmaweg. In het weekend van zaterdag 6 mei is de Tjalmaweg echter afgesloten voor het verkeer in verband met afrondende werkzaamheden. Juist omdat er dat weekend geen auto’s rijden, kunnen we de Open Dag op zaterdag 6 mei organiseren. Veilig en op afstand van de werkzaamheden mogen omwonenden en andere geïnteresseerden eenmalig de Tjalmaweg met de lamellenwand en viaduct Valkenburg-Oost van dichtbij komen bekijken. Een unieke gelegenheid om over de nieuwe weg te lopen en fietsen, dus zorg dat je erbij bent!
..

 • Datum: Zaterdag 6 mei 2023
 • Tijd: 10.00 - 15.00 uur (laatste groep start om 14.00 uur)
 • Locatie: N206 ir. G. Tjalmaweg: tussen het viaduct Valkenburg-Oost (Praetorium Agrippinae) en de N441 /Wassenaarseweg)
 • Adres: De in- en uitgang is aan de noordzijde van de Tjalmaweg, ter hoogte van de Torenvlietslaan (rotonde) in Valkenburg.
 
 Na afloop wil ik nog wat drinken bij het Valkenburgse meertje.
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Ik ga mee, ik zie jullie bij de bushalte. Tot Dan! 

 • Mooi . Ik heb gekozen voor het  laatste tijdstip 14.00h. Even vanaf de bushalte er heen lopen heb ik die 19 min voor . Groet Jacob 

  • Ok, dank je, ik laat het nog weten wat ik doe. Groet, Ellie 

 •  Hoi, voor welke tijd heb je gereserveerd? Ik heb zelf namelijk al een reservering geboekt, dus mss kan ik dan met jullie mee. 

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.