• zaterdag 18-02-2023 van 11:00 tot 17:00
 • Plaats: Bunnik-Utrecht
 • Laatste wijziging: 15 februari

Misschien wel de mooiste wandelroute van Utrecht: Het Kromme Rijnpad. Deze wandeltocht volgt grotendeels een oud jaagpad langs de rivier de Kromme Rijn, die stroomt tussen Wijk bij Duurstede en Utrecht en leid je naar allerlei leuke bezienswaardigheden. De route volgt de loop van de rivier, van Bunnik naar Utrecht over smalle jaagpaden met veel groen vooral de appel-, peren- en kersenboomgaarden vallen op als je langs het pad wandelt. Langs statige landgoederen Rhijnauwen en Amelisweerd met prachtige bossen. Tot slot lopen we over verschillende werven en langs de grachten van Utrecht.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Bedankt voor je bericht,  sterkte Elly

 • Dank voor je bericht.Sterkte!

  Ivy

 • Hallo Allemaal,

  Helaas moet ik de wandeling van Bunnik-Utrecht op 18-2 annuleren.

  Ik heb mijn knie verdraaid en wandelen is op dit moment niet mogelijk.

  Ik zal deze wandeling zeker herhalen.

  Groetjes, Elly

  • Hallo Elly, wat vervelend voor je, ik hoop dat spoedig hersteld hiervan. Eventueel kan ik de wandeling wel van je overnemen, zodat de wandeling wel doorgang kan vinden ? Zodra het weer iets beter gaat kun je dan weer iets organiseren, er zal dan zeker wel weer belangstelling zijn, gezien de grote belangstelling voor wandelingen. Als je wilt kun je de wandeling dan laten staan, dan neem ik deze gewoon van je over, zodat de groep toch kan wandelen? Sterkte en beterschap. Met vriendelijke groet Ed

  • Hallo Ed,

   Bedankt voor je bericht. Geweldig dat je de wandeling wilt overnemen. Ik zal de wandeling laten staan zodat je de rest van de groep kunt meenemen. Ik hoop snel weer te kunnen wandelen. Groetjes Elly

    

    

  • Hallo Elly,

   Dank voor je bericht en ik hoop dat je snel opknapt.

   Ik heb de wandel iets aangepast, ik begin wel in Bunnik op dezelfde tijd, maar eindig in Bilthoven. 

   Groet, Ed

    

    

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.