• zaterdag 17-12-2022 van 11:45 tot 19:45
 • Plaats: Heemstede Aerdenhout
 • Laatste wijziging: zondag 18-12-2022

Vanaf het station wandelen we door lommerrijke villawijken naar Koningshof toe waar ik een rondje doorheen wil lopen. Na dit rondje drinken we koffie bij Kraantje Lek en dan wandelen we naar Overveen toe.

Mocht je het zat zijn, kun je daar naar het station van Overveen lopen.

Ik wil daar via een leuke route naar het centrum van Haarlem lopen. In het centrum van Haarlem wil ik nog wat drinken en als er belangstelling voor is ook nog lekker gaan uiteten .

Misschien is daar ook nog een kerstmarkt.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Hoi Rainer, vanwege de gladheid heb ik mij ook afgemeld. Heel jammer, want ik was ook graag meegegaan. 

 • De gladheid vind ik te riskant, dus ik zeg af. Ik vind het ontzettend jammer; ik had graag meegedaan. 

  Groet, Jaco 

  • Verstandig, ik was vanavond nog een klein rondje aan het lopen, maar op sommige stukken op wandelpaden en trottoirs was het (nog steeds) verraderlijk glad. 

  • Ja, klopt. Ik zag te veel op tegen gladde stukken. Maar ik vond het erg jammer; vooral het laatste stuk van Overveen naar Haarlem leek mij leuk, met vermoedelijk ook een kerstmarkt aan het eind. 

  • Het laatste stuk zijn we met de trein gegaan omdat Anita en Jenny bang waren voor de gladheid.

  • Okay. Zo zie je maar! Het was gisteren hier en daar nog verraderlijk glad. Wel leuk voor een andere keer!

 • Voor 19.45 uur wil ik weer op de trein stappen.

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.