Paas-wandel-4-daagse door het Rijk van Nijmegen, zie ook https://www.kras.nl/vakantie/nederland/reis-az22811/single-reis-wandelweekend-rijk-van-nijmegen

Heb je zin om de paasdagen eens op een andere manier door te brengen? Wandel dan mee door het Rijk van Nijmegen! Dit is één van de groenste en oudste regio's in Nederland en voor wie het nog niet weet, een ronduit fantastisch wandelgebied.

De Romeinen waren behoorlijk kieskeurig op het gebied van hygiëne, ze hielden van vers water,  het liefst uit bronnen. Daarom startten ze met de bouw van een waterleiding (aquaduct). Het aquaduct van Berg en Dal maakt deel uit van deze grote familie van aquaducten in het voormalige Romeinse rijk.

Al wandelend vanuit het Fletcher Parkhotel Valmonte in Berg en Dal tref je in de bossen de mooiste doorkijkjes aan, die je een blik gunnen op de verscholen akkertjes en weilanden die met haagjes en greppels zijn omzoomd. 

Natuurliefhebbers kunnen hier naar hartelust rondzwerven en zullen onder de indruk zijn van de keur aan landschappen, heuvels, bosgebied, polderlanen, natte en droge delen.

Wacht niet langer, trek je wandelschoenen aan en verken samen met andere singles en een ervaren reisleider, dit prachtige stukje Nederland.

Gegarandeerd gezelligheid!

Heel graag tot ziens! 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Beste allen,

  Daarnet gebeld met een medewerkster van Kras. Zij vertelde dat alle reizen tot 10 mei as geannuleerd zijn op de website. De reizen vanaf 11 mei tot en met 1 juni as zullen echter ook op korte termijn geannuleerd gaan worden. Dat betekent dat het Hemelvaart wandelweekend Nijmegen er voor ons dus helaas niet inzit...Laten we daarom vertrouwen op betere tijden; komt tijd, komt raad!
  Het kan zijn dat je de voucher nog niet hebt kunnen vinden in de omgeving van je boekingsoverzicht (dat was bij mij het geval...) Deze is bij velen nog niet toegevoegd maar dat gaat wel z.s.m. gebeuren, aldus de medewerkster.

  Tot zover weer even, we houden contact.

  Hartelijke groeten,
  Corine
  • Dank je wel, Corine, voor het navragen. En ik zal eens zoeken of ik mijn voucher kan vinden en printen. Ik heb een leuke wandelreis gevonden naar Noord-Spanje in september. Dan moet ik wel bijbetalen, maar ik kan nu nog even sparen. Groeten van Letta
  • Hai Letta, klinkt heel mooi die wandelreis in Noord-Spanje👍! Is het een singlereis? Dan zou je die misschien ook op de Aktivo site kunnen zetten? Ik heb zeker interesse maar mogelijk meer Aktivo'ers; zie maar!
   Tot horens/ziens🙋!

   Hartelijke groet,
   Corine
 • Beste allen,

  Op de Kras website zag ik dat deze wandelreis vanaf Hemelvaartsdag, 21 mei as niet geannuleerd is, ondanks de 1 juni Coronamaatregel...
  De scholen in Utrecht e.o. gaan rond 11 mei as ook weer open is het plan. Zouden jullie de voucher om die reden misschien willen omboeken naar deze Hemelvaart wandelreis of toch liever wachten? Zo te zien zit de reis nog niet vol...

  Ik hoor het graag van jullie.

  Hartelijke groeten,
  Corine
 • Beste allen,
  Hartelijk dank voor jullie reactie, heel fijn om te merken dat er zo met elkaar meegeleefd wordt w.b. de reis en alles daaromheen.
  Ik vind het net als jullie ook enorm jammer dat het arrangement nu geannuleerd is door Kras, had het heel graag anders gezien maar het was i.d.d. wel een beetje te verwachten. Het idee van René Roffelsen klinkt goed maar dan zouden we de voucher een vol jaar moeten bewaren...Dat vind ik best lang (ben nogal reislustig), je weet ook nooit wat er in de tussentijd allemaal gebeurt. Het is nu überhaupt onmogelijk een reis te boeken dus gaat dit m.i. op de korte termijn sowieso niet lukken voor een nieuwe wandel-4-daagse rond Hemelvaart of Pinksteren. Laten we dus i.d.d. eerst maar rustig afwachten totdat de maatregelen rond het Coronavirus zijn ingetrokken, daarna kunnen we nog altijd zien wat we met de voucher gaan doen.
  (Het liefst zou ik zelf t.z.t. wel weer naar Nijmegen afreizen vanwege de prachtige wandelomgeving aldaar).
  Voor nu wil ik zeggen: "Wat in het vat zit verzuurt niet; daarom heel graag tot ziens bij Aktivo en het nieuwe, nog te boeken wandelarrangement (met of zonder voucher)!"

  Hartelijke groeten,
  Corine
 • De annulering is begrijpelijk, ik wachtte al op dat bericht. En de voucher is heel goed geregeld. Nu maar afwachten hoe we de Corona-crisis te boven komen.
 • Pasen 2021 kan alvast geregeld worden, die dagen vallen binnen het jaar van de voucher
 • Het weekeinde van 21 mei, hemelvaart, zijn nog mogelijkheden om 4 dagen op pad te gaan. Eerst maar eens kijken hoe e.e.a. verloopt.
 • Zag het bericht ook. Wordt een rustige zomer wat activiteiten betreft. Zal druk worden met uitjes in het najaar als alles voorbij is.
 • Vanwege Corona gaat reis niet door helaas. Kreeg net bericht. We krijgen een voucher om een andere reis te boeken binnen een jaar. Heel schappelijk dus.
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

Inloggen om te zien wie online is.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.