• 29-05-2022 van 13:00 tot 17:00
 • Plaats: Delft
 • Laatste wijziging: 30 mei

Vandaag gaan we 2 musea bezoeken. Museum Royal Delft wil de bezoekers kennis laten maken  met het culturele erfgoed van Delfts blauw middels verhalen. Er zijn tijdelijke tentoonstellingen, maar ook de vaste collectie kan bezocht worden. Voor verdere info museum.royaldelft.com

Na museum Royal Delft bezoeken we museum Prinsenhof. In dit museum is Delfts blauw en Willem van Oranje te bezichtigen, zo ook Delftse meesters van de 20e eeuw. Voor verdere info www.prinsenhof-delft.nl

Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • leuke foto's en het was zeker gezellig

 • Het was heel gezellig! Leuke foto's!

 • Het was super leuk Henriette!

 • 10523512285?profile=RESIZE_930x

  • Heel gezellig met elkaar rondom het vuur!

    

 • 10523501872?profile=RESIZE_930x

  • Leuke foto's Erik!

 • Je kunt de hele dag terecht corona regels zijn af geschaft

 • Hallo mijn naam is Adrienne Morgen ga ik voor het eerst mee. Weet nog niet hoe het allemaal werkt. Moet ik zelf al van te voren tickets kopen>

 • Hoi Henriette!

  Moeten we een tijdslot reserveren voor prinsenhof?

  https://prinsenhof-delft.nl/plan-je-bezoek/toegangstickets

  Gr. Erik

  Tickets
     Bestel uw ticket Het vooraf online reserveren van een toegangsticket is niet verplicht. Wel adviseren wij u vooraf een online ticket te bestellen…
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.