• 05-12-2021 van 13:00 tot 19:00
 • Plaats: Tilburg
 • Laatste wijziging: 03-12-2021

Vandaag gaan wij naar het Textielmuseum in Tilburg. Wij starten bij een eetcafe met koffie. Daarna lopen wij op ons gemak naar het musem. Het textielmuseum is een dynamisch en creatief museum in een voormalig textielfabriek. De combinatie van inspirerende tentoonstellingen en het textiellab voor het maken van textiel maakt het museum uniek in zijn soort.

Voor verdere info www.textielmuseum.nl

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Hoi Henriette, 

  Je activiteit heeft nog steeds de datum van maandag 6 december 2021..

  Misschien is het handig als je een andere (toekomstige) zaterdag of zondag uitzoekt voor je activiteit?

  Groetjes,  

  Corine🙋‍♀️

 • Mijn oprechte excuses zie dat zondag 5 december is sorry voor het ongemak jozita kan als nog mee

 • Op maandag is het museum gesloten.

 • Hoi Henriette,

  Als je eerst in je agenda kijkt, dan zie je dat 6 december op een maandag valt. Ik moet dan ook gewoon werken. Misschien verstandiger om de activiteit naar een ander weekend te verplaatsen?

  Groet Miranda

 • 6 december is op maandag, helaas ik moet gewoon werken.

  Groetjes Jozita

  • Dit uitje is  verplaatst naar 6 december  ik ga er van uit dat iedereen kan 
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.