• 31-01-2021 12:00
 • Plaats: Amsterdam
 • Laatste wijziging: 12 januari

Vandaag gaan wij het Rijksmuseum in Amsterdam bezoeken. Het Rijksmuseum heeft diverse  schilderijen o.a. Rembrandt van Rijn, Johannes Vermeer, Paulis Potter. Tevens is er een kast van een schutterij te bezichtigen. Voor verdere info zie www.rijksmuseum.nl

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Nu maar hopen dat de musea dan ook echt weer open zijn.
  • Ja dat is zeker te hopen ben er wel goed klaar mee
 • De datum wordt 31 januari 1300 tijdslot
  • Hoi Henriette,

   Jammer dat je geen reactie geeft 😕, noch op mijn schrijven, noch op dat van MirandaW.
   Mogelijk ben je niet in staat je activiteit uit de status "Geannuleerd" te halen? Mocht dit het geval zijn dan kun je Bart altijd vragen dit voor je te doen; dat hoeft m.i. geen obstakel zijn.

   Tot horens/ziens na de Lockdown op 31-01-2021 🙋‍♀️.

   Groetjes,
   Corine
  • is gewijzigd
  • Hoi Henriette,

   Misschien is het ook handig, om de gewijzigde datum op de website aan te passen.....

   Groet Miranda
  • Hoi Henriette,

   Dank voor het doorschuiven van je activiteit, heel fijn☺👍. Deze staat nu echter nog wel ingepland in het systeem op de oude, geannuleerde datum.
   Daardoor is hij m.i. minder goed zichtbaar op de nieuwe datum: 31 januari as.

   Ga je de datum op de website nu ook nog even aanpassen ajb? Zo hou je alles weer up-to-date, dat werkt heel verhelderend 😀👍 (zie tevens het voorstel van MirandaW hierover👋).

   Bedankt alvast 👍😉!

   Groetjes,
   Corine
 • Hoi Henriette,

  Weet je al een nieuwe datum van je geannuleerde activiteiten? De lockdown duurt tot 19-1 as en over een maand is het al zover...

  Ik hoor het graag nog even van je 👍😉

  Groetjes,
  Corine
  • Ik laat je dit nog weten
 • Helaas gat dit vanwege de corona regels niet door ben daar niet blij mee er komt spoedig een nieuwe datum horen jullie zo snel mogenlojk
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.