• 10-10-2021 van 12:00 tot 20:00
 • Plaats: Leiden
 • Laatste wijziging: 10 oktober

Vandaag gaan naar het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden. In het museum is er een doorlopende tentoonstelling over Egypte. Een collectie van wereldfaam met o.a. mummikisten. De tijdelijke tentoonstelling is Doggerland.

Voor verdere info www.rmo.nl

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Hoi Ellie,

  we missen je wel, mooi museum👍

 • Goede morgen, ik ben een paar minuutjes later, trein komt als goed is om 12:00 uur aan

  Tot zo

 • 12 uur

 • Hoi Henriette,

  misschien lees ik eroverheen; maar hoe laat hadden we bij de Hema afgesproken?

  grt Cor

  1. Nee cor dat is een taak van de webmaster
 • Hoe kan het als plekje vrij is gekomen en nu dus als deelnemer geregistreerd dat je dan ook nog op de reserve lijst staat? Kan ik dat zelf aanpassen?

  grt

  Cor

 • Hoi Henriette,  

  Mijn 5 daagse Berlijn-Potsdam busreis gaat na 2x uitstel, nu wel door dus zie ik me helaas genoodzaakt om jouw activiteit te annuleren.

  Fijne dag met elkaar en tot horens/ziens!

  Groetjes, 

  Corine 

 • Hoi Henriette,

  Leuk dat er nog een plekje vrij is gekomen.

  Ik heb een tijdslot gereserveerd voor 13:30 uur.

  Tot 10 oktober. Grt Cor

 • Willen jullie om half 2 een tijdslot reserveren  wij gaan eerst koffie drinken bij de bruine boon  wie erna afloop wat wil eten nafloop hoor ik dit graag  dan reserveer ik wat

  • Hoi Henriette,

   Daarnet heb ik een tijdslot 13.00 -13.45 uur geboekt omdat het door jou genoemde tijdstip van 13.30 uur niet mogelijk is. 

   Tot gauw! 

   Hartelijke groeten, 

   Corine 

    

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

Kennismakingsactiviteiten

BILTHOVEN

Zondag 24 oktober 2021

Als je wilt kennismaken met Klub Aktivo en je staat nog niet bij ons ingeschreven, dan kun je je aanmelden via de volgende link: https://form.jotform.com/212576076710051

DEN HAAG

Zaterdag 30 oktober 2021

Als je wilt kennismaken met Klub Aktivo en je staat nog niet bij ons ingeschreven, dan kun je je aanmelden via de volgende link:
https://form.jotform.com/212826163162350

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.