We verzamelen bij metrostation Nesselande (Rotterdam). Vandaaruit wandelen we, via een stukje van de Zevenhuizerplas richting de Willem Alexanderbaan, naar "Eten en Drinken De Roerdomp" in Zevenhuizen. Dit is ongeveer halverwege de wandeling. Hier kunnen we opwarmen en wat eten en/of drinken. Vervolgens lopen langs de Rottemeren en een flink deel van de Zevenhuizerplas weer terug. Deze wandeling heeft met name verharde paden. 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Deze reactie is verwijderd.
    • Hoi Joost, Het is ongeveer 14 km lopen. Dus bij 5 km/u 3 uur lopen. Halverwege gaan we wat drinken en mss gebak eten. Dat duurt dan ook zo'n 45 minuten. Dus zeg zeker tot 15.30 uur. Groet, Ingrid 

  • Hoi Ingrid, 

    Ik moet me helaas afmelden. Ik kan geen vrij krijgen van mijn werk. Dat heb ik vandaag pas gehoord. 

    Groetjes Jenny 

  • In overleg met Rainer en Frank is deze wandeling verplaatst (van zo 24 dec) naar za 2 maart ivm een blessure die ik heb.

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.