• zondag 23-10-2022 van 14:30 tot 20:30
 • Plaats: Breukelen
 • Laatste wijziging: zondag 02-10-2022

Vandaag bezoeken we het oude kasteel Nyenrode in Breukelen. Het Vechtstreekmuseum organiseert weer een bijzondere rondleiding door het kasteel. De gids vertelt ons uitgebreid over de geschiedenis van het kasteel en toont historische zalen en verschillende stijlkamers met de verborgen kunstcollectie.

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Kasteel_Nijenrode

https://utrechtsebuitenplaatsen.nl/buitenplaatsen/nijenrode 

Aansluitend, na een wandeling door het park, is er een bezoek aan de tentoonstelling “De wijde wereld in” met kunstwerken uit de privécollectie van het ondernemersechtpaar De Heus. Deze is samen met het Artfund Nyenrode tot stand gekomen.

Delen van deze unieke en gevarieerde collectie werden reeds meerdere malen geëxposeerd, o.a. in Singer Laren en museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam. Bij deze tentoonstelling vind je ook een aantal podcasts met interessante anekdotes.

Je geeft bij het bestellen van het ticket aan welk boek je wilt hebben.
Voor alle informatie en het bestellen van een ticket ga je naar de website van het museum: www.vechtstreekmuseum.nl

Deze mooie dag wil ik met een lekker en gezellig etentje afsluiten bij het naast het NS station gelegen hotel-restaurant Van der Valk in Breukelen, waar ik zo rond de klok van 17.45 een tafel reserveer. Heb je ook zin in een lekker en gezellig etentje, meld je dan gauw aan! 

www.hotelbreukelen.nl

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Zouden degenen die te laat waren met het bestellen van een ticket en dus niet kunnen deelnemen alsnog hun naam van de deelnemerslijst willen halen svp? Dit om bestandsvervuiling te voorkomen. 

  Daarmee blijft het voor mij ook helder wie er op zondag 23 oktober as uiteindelijk meegaan naar kasteel Nyenrode👍😊!

  Bedankt alvast🙏!

  Vriendelijke groeten,

  Corine🍀🌷

 • Beste allen,

  Vanwege het feit dat de kaartjes voor de rondleiding al snel uitverkocht waren ga ik deze activiteit sluiten voor nieuwe deelnemers. Mochten diegenen die wel tijdig een kaartje gekocht hebben om wat voor reden dan ook toch van hun kaartje willen afzien op 23 oktober as, neem dan ajb contact op met deelnemers die helaas geen kaartje meer konden bemachtigen (o.a. EstherK, Sophia, PeterV, Henriette53...) 

  Tot horens/ziens in het mooie, oude Nyenrode....

  Hartelijke groeten,
  Corine

 • Beste deelnemers, 

  Sophia attendeerde me op het feit dat de tickets voor deze activiteit op dit moment helaas al zijn uitverkocht. (Bedankt hiervoor, Sophia 😊👍.)

  Naar ik hoop hebben de meesten van jullie direct bij inschrijving op deze activiteit een ticket gekocht en kun je dus gewoon mee naar dit mooie oude kasteel op 23 oktober as. 

  Tot gauw horens/ziens🙋‍♀️!

  Hartelijke groeten, 

  Corine 😊

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.