• zaterdag 08-04-2023 van 13:00 tot 20:00
 • Plaats: Dordrecht
 • Laatste wijziging: 12 uur geleden

Wij starten eerst met koffie/thee en eventueel lunch en gaan daarna het Dordts Patriciërshuis bezoeken. Het museum geeft een beeld van de 18e eeuw, maar je hebt ook een prachtig uitzicht op het drierivierenpunt van Dordrecht. Na dit bezoek gaan wij een rondvaart door het centrum van Dordrecht maken. Na afloop kunnen wij nog ergens wat gaan drinken met een hapje erbij.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Voor de duidelijkheid nog even willen jullie een ticket om 16.00 bestellen   bij de dordtvaardwr

 • Na afloop gaan wij  eten bij het bevertje dit is tegenover het station en is goed betaalbaar

 • reserveren is gelukt

 • Willen jullie een ticket om 16.00 reserveren bij de dordtvaarder

  • Ticket reserveren is gelukt. Het is dordtevaar.nl

    

 • hoi, wie heeft er al een ticket? Er zijn vandaag voor 8 april tussen 15:00 en 16:00 nog 17 plaatsten beschikbaar. Of is dit niet de juiste tijd? Ik heb geen tickets kunnen vinden voor half 3 of half 4. Zijn deze al uitverkocht?

  • Goed gezien Marja 😊👍. De rondvaartboot vaart enkel op de hele uren dus ws klopt de inhoud van de tekst niet helemaal....

   Groetjes, 

   Corine 🍀👍🧚‍♀️

 •  Henriette, graag aangeven bij welke rederij en hoe laat we de rondvaart kunnen doen.

   

  • Dit dordtevaar prijs  10 euro  half 3 een ticket boeken

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.