• 03-10-2020 van 12:00 tot 17:00
  • Plaats: Voorschoten
  • Laatste wijziging: 2 oktober

Ik had deze wandeling eigenlijk van het voorjaar erop willen zetten vanwege de mooi bloeiende Seringenberg maar dit jaar wil ik in de herfst een mooi rondje lopen.

Vanwege de vele kastanje en beukenbomen die soms al heel oud zijn is dit beslist een aanradar. De Horsten heeft een koninklijke achtergrond. Willem Alexander heeft er gewoond en het gehele landgoed is eigenlijk koninklijk bezit maar is wel voor iedereen toeganklijk.

Als er plaats is wil ik ook nog in het Theehuis koffie drinken. Het Theehuis is van binnen mooi ingericht met allerlei jachttroffeeen"aan de wand van leden van het koninklijk huis uit een ver verleden. De tuin ervoor is ook heel mooi met een groot terras ervoor.

De wandeling is ook geschikt voor de minder op prestatiegerichte wandelaar die wil genieten van de beginnende herfstkleuren.

Mocht je toch eerder naar huis willen, kun je al na 9 kilometer afhaken.

Tegen het einde van de wandeling kunnen we nog een horecagelegenheid aandoen.

Bij het station is er niets maar je kunt er wel gratis parkeren.

 

 

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Helaas verhinderd. Fijne wandeling gewenst.
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

Inloggen om te zien wie online is.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.