• 14-11-2020 van 11:30 tot 17:00
 • Plaats: Santpoort-Noord
 • Laatste wijziging: 13-11-2020

De wandeling begint bij het station van Santpoort-Noord. We wandelen eerst door prachtige bossen daarna passeren we een paar duinmeertjes. Bij Parnasia maken we gebruik van de horeca.     

Daarna gaan we een paar kilometer over het strand, we klimmen over een hoge strandopgang en we wandelen door de duinen weer terug naar Santpoort-Noord.

Bij Santpoort-Noord kunnen we de wandeling afsluiten met een drankje vlakbij het station.

Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Hoi Rainer,

  Gisteren maakte ik met Kimsay een stadswandeling in Enschede, alwaar de BOA's behoorlijk actief waren. De bekeuring is 95,- Euro per persoon wanneer je met meer dan 2 personen in de buitenlucht samenschoolt. Als ik jou was zou ik het er niet op laten aankomen...
  Een gewaarschuwd mens telt voor twee....Enfin, zie maar wat je ermee doet.

  Tot later, in betere tijden!

  Groetjes,
  Corine
 • Hoi Rainer, kan helaas niet mee wegens begrafenis. Tot een volgende keer. Fijne wandeling.
 • Hoi Rainer en andere wandelaars,
  Graag was ik meegegaan, maar als de coronamaatregelen o.a. inhouden dat een groep niet groter mag zijn dan 2 personen, vind ik dat ik daar consequent in moet zijn. Ik heb me zojuist afgemeld. Jammer, maar een andere keer graag.
  Groet,
  Jaco.
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.